עבור לתוכן

West Vs. East

Featured Replies

פורסם

ג'ה אכל כמה פעמים מכות מ-50...

אבל לג'ה יש גיבוי מלא משוג נייט, שהסבירו עליו כבר כמה פוסטים אחורה בת'ירד הזה...

• תגובות 181
  • צפיות 18k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

שוג נייט הוא לא אחד ממקימי הDEATHROW שישב בכלא עד לא מזמן על רצח?

בכל אופן, אני אוהב יותר את המוזיקה של 50 ו EMINEM

וזה מה שקובע אצלי, לא מכות...

פורסם

אני לא אוהב את המוזיקה של ג'ה ולא את של 50. אבל 50 בא מחברה טובה אז אני מעדיף אותו

פורסם

שוג נייט ישב בכלא, אבל שוחרר בערבות...

רק שוחרר וכבר מתערב בכל המלחמות האלו... חחח הוא בטוח בקרוב יחזור למקום הכ"כ מוכר בשבילו, אבל השאלה היא אם הוא יספיק להעלים את 50 עד אז...

בכל אופן, לגבי מוזיקה - 50 ואמינם מצוינים, אין מה להגיד. הייתי ממליץ לך גם לשמוע קצת טופאק, דר. דרה, ביגי, סנופ דוג, נאז, ג'יי זי וכו'... כל אלה מספקים (או נכון יותר לחלקם - סיפקו) אחלה ראפ!

פורסם

אני חולה על כל הדברים של הראפרים רק שאני לא מבין בזה כלום.

מישהו יכול לתת רשימה של שירים ששומעים את Eminem או 50cent יורדים על ja

פורסם

אני ממהר כרגע. תוריד בינתיים Hail Mary ותקשיב טוב טוב למילים (באסטה ריימס, 50 סנט ואמינם יורדים חזק על ג'ה) !

יותר מאוחר אני אנסה להביא עוד שמות של Diss-ים טובים על ג'ה...

פורסם

שמעתי את hail mary זה ישן, יש לך גם את nail in the coffin שהוא יורד על benzino.

אבל זה כבר סתם חיכוי מפגר.

הריב של טופאק וביגי היה אמיתי מהחיים, זה סתם חרטא.

פורסם

הדבר היחידי שאני לא מבין זה איך אתם מבינים מה הם אומרים

יש לי אנגלית מעולה וגם אני נעזר בBabylon ויש מילים שאין לי או לBablyon מושג מה הם אומרים

פורסם

חלק מנסיו, חלק מהקשר וחלק לא.

בכל מקרה כנס ל www.letssingit.com בשביל מילות שירים

פורסם

אני מבין את התוכן של השירים, לא כל מילה במילה וביטוי וביטוי, לרוב כן אבל לא תמיד.

כשאני קורא את הליריקה מדף, אני מבין הכל.

פורסם

נכון שג'ה הסתובב עם שוג אבל שוג חזר לכלא כי הוא הפר את תנאי השחרור שלו

אז ג'ה נשאר רק עם הכנופייה שלו אבל זה סתם היה הקטע שהוא מסתובב עם שוג לא נראה לי ששוג נייט היה מנסה לעשות משהו למישהו שלא עשה לו כלום

ו"miyota", באבילון בחיים לא יבין את השפה של ראפ ולא חסרים אתה לפירוש השפה

זה סלנג למשל אם בבאבילון תרשום "dig" אז הוא ירשום "לחפור" אבל הכוונה בראפ זה ל"להבין"

אתה פשוט צריך למצוא את הקשר ההגיוני בין מילים שאתה לא מבין למילים שאתה כן..

פורסם

אני מבין את הכוונה של השיר בכלליות (בדר"כ, חוץ מכמה משפטים שכן מובנים מאוד) גם בגלל ההקשר...

אם אני ממש רואה איזה Diss מעניין ורוצה לדעת בדיוק את כל המילים שלא הבנתי, אני מסתכל בליריקס.

פורסם

החיקוי שעושה Busta ל ja בסוף השיר Hail Mary פשוט ענק כל פעם אני שומע את זה ואני נקרא מיצחוק!!!!1

זה ממש diss חזק וטוב... אבל אין כמו הדיס של טופאק על ביגי!!!

פורסם

נכון!!! גם אני כל פעם מתפקע שאני שומע את החיקוי של באסטה לג'ה!! ;D ;D פשוט גדול.....

ולגבי ה Diss שבין טופאק לביגי - צודק! Diss אדיר!!!! (אם אנחנו מתכוונים לאותו אחד)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים