פורסם 2008 בנובמבר 817 שנים שלום לכולם,יש לי בעיות עם ההתקן של כרטיס הקול שלי , מה שהוביל אותי לחפש מאיפה זה נגרם וגיליתי ברשימת החומרות במחשב שיש חומרה בשם PCI DEVICE שלא הותקנה כראוי. אני משער שהיא קשורה איךשהוא לכרטיס הקול שלי.קראתי פה קצת אך לא הצלחתי להבין מה עלי להוריד, מאיפה ואיך ...מה שכן הבנתי.. ואולי יעזור למי שישיב לי - הורדתי את התוכנה CPU-Z ע"מ לזהות מהו הלוח אם שלי וזה מה שרשום :manufacturer - Foxconnmodel - 965X7AAchipest - intelsouthbridge - intelLPCIO - fintekיש לי מערכת הפעלה XP בעברית.אשמח לעזרה...תודה.
פורסם 2008 בנובמבר 817 שנים אתה בטוח שזה מה שרשום ב model?אם זה כרטיס קול מובנה אתה יכול להוריד את הדרייבר מהאתר של היצרן.
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים מחבר איך אני יודע איזה דרייבר להוריד מהאתר הזה?אני לא מוצאתוכלו לעזור בבקשה?
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים מחבר למה אין סיבה?לא מצאתי באתר שקישרת אותי אליו מה להוריד? אני לא מבין בזה ולכן שאלתי אם תוכלו לעזור....לגבי המודל, זה מה שרשום...
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים כמו שאמרו לך כבר בפורום אחר במקביל הדגם הזה לא קיים.אם זה צ'פסט של P965 אז זה צריך להיות אחד מהם.פשוט תפתח את המארז ותקראה את מה שמודפס על הPCB.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.