עבור לתוכן

בעיה עם הארדיסק ווסטרן דיגיטל wd3200aaks

Featured Replies

פורסם

אז ככה, מערכת הפעלה קודמת - ויסטה.

העלתי דיסק XP, וההתקנה מוצאת לי רק את פרטישן C ללא פרטישן נוסף שהיה קודם. בנוסף זה מזהה רק 130 ג'יגה מתוך ה320 שאמורים ליהיות.

בכול מקרה, מחקתי את המחיצה C, בניתי 3 מחיצות נוספות, בתקווה שהמחיצה הקודמת(F) תופיעה, אך לא כך היה.

מה אני עושה והאם יש דרך להחזיר את המחיצה שנעלמה ואת המידע שעליה?(קריטי מאוד לצורך העיניין)

כמו כן, בdisk management tool סה"כ מראה לי 130 ג'יגה. הביוס מזהה 320 קאפסיטי.

תודה רבה.

פורסם

XP ללא SP1 לפחות לא מזהה יותר מ130 ג'יגה.

אתה יכול להישתמש ב tesdisk שנמצאת על gparted live cd כדי לשחזר את מבנה המחיצות חזרה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה.

הרצתי את התוכנת דיאגנוזה של ווסטרן דיגיטל וזה פתר את הבעיה של הזיהוי.

אך נשארה הבעיה השניה.

הרצתי גם את GParted וגם Arconis disk director ושניהם לא מצאו את הפרטישן הנעלם.

לעומת זאת, מחקתי בכוונה את פרטישן C, וזה כן מצא. מה יכולה ליהיות הבעיה?

כמוכן, בתוכנות להלן מופיע הכונן בתור C , אך בוינדוס מופיע בתור F, ולא ניתן לשנות את הלייבל מכיוון שזה כונן הבוט.

תודה.

פורסם
  • מחבר

כמובן.

לא יודע אם זה עיניין רגיל, אבל בסריקה המהירה, זה מתחיל מ43 אחוז כול פעם משום מה.

אולי אסביר את עצמי קצת יותר טוב. על המחשב היה מותקן ויסטה עם שני פרטישנים, C ו F.

במסך התקנה של וינדוס XP, כאשר המחשב שואל איזה מהפרטישנים לבחור ולפרמט, אז היה רק את כונן C, ללא הF(הכונן עם המידע הרגיש) והראה לי סה"כ unallocated 130 ג'יגה.

מחקתי את הכונן C, ובניתי 3 פרטישנים חדשים, C,D, ו E. בתקווה שאחרכך הF יופיע מאחר וזה זיהה רק 130 ג'יגה.

מחקתי לאחר מכן בכוונה את כונן C, וניסיתי למצוא אותו בעזרת הג'י פארטד והאקרוניס, ושניהם מצאו את הפרטישן שמחקתי. אך את הכונן F הוא לא מוצא, ז"א, פשוט נעלם כלא היה.

אשמח לעזרה נוספת בעיניין, תודה.

פורסם
  • מחבר

הקפצה :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים