עבור לתוכן

בעיות עם התקנת ORANGE BOX

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש ברשותי גרסת DVD של הORANGE BOX.

התקנתי אותו כבר פעם אחת ולאחרונה ביצעתי פרמוט וברצוני להתקין אותו שוב.

הורדתי את STEAM.

הכנסתי את תקליטור ההתקנה לכונן.

הוא מזהה שמדובר בגרסה שלי, ואני בוחר איזה משחקים אני רוצה להתקין ( את כולם) . ואז הוא אומר לי PREPARING FILES FOR INSTALL.

לוקח לו שעה טובה , ואז הוא נתקע לי בסוף הטעינה , בלי שכלום קורה.

פתאום הופיע לי הורדה דרך הסטים של שלושה מהמשחקים ( הורדה איטית במיוחד לפחות כמה ימים עד שיגמר ).

ברצוני לדעת למה אני לא יכול להתקין את המשחק ישירות מהDVD כמו בפעם הראשונה שעשיתי זאת, והאם יש דרך לגרום לו לא להוריד את המשחק אלא להתקין אותו ישירות מהDVD?

זקוק לעזרתכם.

פורסם

קרה לי פעם ( עם קאונטר 1.6 ) פשוט מחקתי הכול התקנתי רק לסטים נכנסתי ליוזר שלי הכנסתי את ה- DVD והתקנתי דרה הסטים ואז זה יוריד לך רק את העדכונים למשחקים

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שאני מנסה לעשות וזה לא עובד.

הוא מוריד לי את כל המשחק ...במקום להתקין מהDVD ורק אז להוריד...

נגיד אם אני לא טועה לHL2 לא היו עדכונים מאז יציאת הORANGE BOX

פורסם

למה התרנת אתסטים לפני orange box?

תסיר הכל>תתקין את orange box ומשם רק החיבור לשרת של סטים זה מה שיעכב אותך.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי....

לא עבד

פורסם

לרגע חשבתי לעצמי בעיות עם התקנת ORANGE OBOX ואז חשבתי לעצמי WTF :lol: :lol: :lol:

פורסם

ניסיתי....

לא עבד

הטעות העיקרית שלך הייתה שמלכתחילה לא היית צריך לרכוש מוצר שדורש אקטיבצייה (STEAM )דרך הרשת.

מוצר שדורש אקטיבציה לעולם לא יהיה שלך באמת ואתה תמיד תהיה נתון לשיגיונות ולהגבלות של החברות תאבות הבצע.

לקוח שקנה תוכנה שכזאת הופך להיות שבוי לנצח של החברות(גם מיקרוסופט) שמשתמשות בטכניקה הנלוזה הזאת לשם הגנה

על מוצריהן.

אני אישית מאז שאכלתי חרא ממיקרוסופט בעקבות אין ספור אקטיבציות שנאלצתי לעשות בעקבות שינויים מינוריים

בחומרה\בביוס לא משתמש יותר בגרסאות של תוכנות שדורשות אקטיבצייה.

במקרה שלך אכלת אותה ואני מקווה שלמדת את הלקח ולהבא תסתכל על הקופסא של המשחק\תוכנה מאחורה ואם תראה שמצוין עליו שהוא מחייב

אקטיבצייה\הפעלה באמצעות חיבור לרשת ,אז פשוט תחזיר אותו למדף ותפעל בדרך אחרת על מנת להשיג אותו.............

פורסם

יופי אז אתה מציעה שהוא לא ישחק ב90% מהמשחקים או שיגנוב משחקים, פתרון מעולה! :kopfpatsch:

פורסם

dan79 ל Steam יש כמה בעיות ילדות אבל מצד שני יתרונות שאין לאף פלטפורמה אחרת. אנחנו לא רחוקים מהיום שבו יפסיקו למכור משחקים בקופסא

פורסם

1. זמינות מכל מחשב

2. המשחק מתחיל לרדת מייד אחרי הקנייה

3. אין מה לדאוג בקשר לטלאים, העניין מסודר אוטומטית

4. בעתיד גם השמירות יעלו לאינטרנט

5. מקום פנוי במדף

פורסם

1,2 לא כל כך קשורים את 3-4 לא חייבים דווקא בהורדת המשחק מהשרת. 5 נניח :P

הסיבה למעבר הזה הוא חיסכון לחברות המשחקים.

פורסם
  • מחבר

ובאיזשהו אופן זה גם ידידותי לסביבה :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים