פורסם 2008 בנובמבר 817 שנים אחי מנסה לעבוד אם פוטושופ אבל לא רואים את התמונה רק שהוא מזיז את החלון רואים אבל שהוא מפסיק היא נעלמת מה צריך לעשות כדי לפתור את זה ?
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים מחבר בכל תמונה שניסיתי וזה קבצים רגילים בGIMP הכל פועל כרגיל אבל אני חושב שיש בעיה בפוטושופ כי הכניסו שימוש בכרטיס מסך לגרסה הזאת אני באמת לא יודע מה לעשות שמזיזים את התמונה רואים אותה שעוזבים לא רואים אותה
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים אז אני מבין שאתם משתמשים ב CS4.ראשית, בטלו את האצת כרטיס המסך (OpenGL) ונסו לעבוד בלעדיה. האם הבעיה עדיין קיימת?
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים מחבר כן תודה ניסיתי את זה כבר בפעם הקודמת אבל היה צריך לסגור ולפתוח שזה יפעם ולא ידעתי את זה ובגלל זה בפעם הקודמת החזרתי את זה הפעם סגרתי הפתחתי שזה מבוטל וזה פעל תודה אחי מאוד ישמח אני אישית מעדיף גם ככה את GIMP כי אני צריך רק דברים בסיסים גם ככה
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים קרירין תנסה לעדכן דרייברים, פוטושופ CS4 אמורה לעבוד טוב עם הכרטיס מסך שלך.
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים מחבר עדכנתי לא מזמן וחוץ מזה אני חושב שה4 ליבות ו4 גיגה זיכרון (יודע שזה פחות בויסטה 32 ביט) יספיקו לאח שלי הוא סך הכל חובב ולא מקצוען
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים יש המון עדויות על בעיות שונות ומשונות של פוטושופ CS4 עם OpenGL, בעיקר ארטיפקטים בזמן panning או טרנספורמציות, גם לבעלי כרטיסי מסך ודרייברים ברשימה של החומרה הנתמכת. עדיין לא חקרתי את הנושא לעומק כי לא התנסיתי ב CS4, אבל אני חושש שיש בעיית בשלות מסויימת עם המוצר הזה נכון לעכשיו.
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים יש המון עדויות על בעיות שונות ומשונות של פוטושופ CS4 עם OpenGL, בעיקר ארטיפקטים בזמן panning או טרנספורמציות, גם לבעלי כרטיסי מסך ודרייברים ברשימה של החומרה הנתמכת. עדיין לא חקרתי את הנושא לעומק כי לא התנסיתי ב CS4, אבל אני חושש שיש בעיית בשלות מסויימת עם המוצר הזה נכון לעכשיו.אני עובד על גרסת ה-64 ביט והכל לבנתיים תקין, אבל... שמעתי מקולגות על בעיות בגרסת ה-32 ביט משום מה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.