עבור לתוכן

בעיה בהגדרות של פוטושופ

Featured Replies

פורסם

אחי מנסה לעבוד אם פוטושופ אבל לא רואים את התמונה

רק שהוא מזיז את החלון רואים אבל שהוא מפסיק היא נעלמת

מה צריך לעשות כדי לפתור את זה ?

פורסם

זה קורה בכל תמונה? באיזה פורמט הקובץ?

פורסם
  • מחבר

בכל תמונה שניסיתי וזה קבצים רגילים

בGIMP הכל פועל כרגיל אבל אני חושב שיש בעיה בפוטושופ כי הכניסו שימוש בכרטיס מסך לגרסה הזאת

אני באמת לא יודע מה לעשות

שמזיזים את התמונה רואים אותה שעוזבים לא רואים אותה

פורסם

אז אני מבין שאתם משתמשים ב CS4.

ראשית, בטלו את האצת כרטיס המסך (OpenGL) ונסו לעבוד בלעדיה. האם הבעיה עדיין קיימת?

פורסם
  • מחבר

כן תודה :xyxthumbs:

ניסיתי את זה כבר בפעם הקודמת אבל היה צריך לסגור ולפתוח שזה יפעם ולא ידעתי את זה

ובגלל זה בפעם הקודמת החזרתי את זה

הפעם סגרתי הפתחתי שזה מבוטל וזה פעל תודה אחי מאוד ישמח אני אישית מעדיף גם ככה את GIMP כי אני צריך רק דברים בסיסים גם ככה

פורסם

קרירין תנסה לעדכן דרייברים, פוטושופ CS4 אמורה לעבוד טוב עם הכרטיס מסך שלך.

פורסם
  • מחבר

עדכנתי לא מזמן

וחוץ מזה אני חושב שה4 ליבות ו4 גיגה זיכרון (יודע שזה פחות בויסטה 32 ביט) יספיקו לאח שלי הוא סך הכל חובב ולא מקצוען

פורסם

יש המון עדויות על בעיות שונות ומשונות של פוטושופ CS4 עם OpenGL, בעיקר ארטיפקטים בזמן panning או טרנספורמציות, גם לבעלי כרטיסי מסך ודרייברים ברשימה של החומרה הנתמכת. עדיין לא חקרתי את הנושא לעומק כי לא התנסיתי ב CS4, אבל אני חושש שיש בעיית בשלות מסויימת עם המוצר הזה נכון לעכשיו.

פורסם

יש המון עדויות על בעיות שונות ומשונות של פוטושופ CS4 עם OpenGL, בעיקר ארטיפקטים בזמן panning או טרנספורמציות, גם לבעלי כרטיסי מסך ודרייברים ברשימה של החומרה הנתמכת. עדיין לא חקרתי את הנושא לעומק כי לא התנסיתי ב CS4, אבל אני חושש שיש בעיית בשלות מסויימת עם המוצר הזה נכון לעכשיו.

אני עובד על גרסת ה-64 ביט והכל לבנתיים תקין, אבל... שמעתי מקולגות על בעיות בגרסת ה-32 ביט משום מה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים