עבור לתוכן

בבקשה| דרייבר לכ.קול בלוח האם P5B-SE מפורט הדגם הספציפי באשכול

Featured Replies

פורסם

האשכול ערוך זה שלמטה הוא לפני העריכה כאן זה אחרי:

אפשרי בבקשה לקבל את הדרייבר החדיש ביותר לכרטיס הקול Realtek ALC 662, 6-channel High-Definition Audio CODEC של הלוח אם ASUS P5B-SE ?

תודה רבה לעוזרים

________________________________________________________________________________________

הממ איזה כ.קול יש לי בלוח P5B-SE ואיפה אני יכול למצוא דרייבר שלו כי יש לי מערכת 5.1 ( את Microlab X23 ) ופשוט במוזיקה לא שומעים מהרמקול השמאלי קדמי וגם באוזניות לא שומעים מצד שמאל בבדיקה גם אבל בסרטים הכול פועל כמו שצריך ובדקתי גם את האוזנות וגם את הרמקולים במחשב אחר והכול פועל פיקס אז אני מעריך שזה שפשוט צריך לעדכן את הכרטיס קול במחשב ונפתרה הבעייה...

אם מישהו יכול פשוט להביא לי קישור אל הדרייבר אני מאוד יודה לו אני יודע רק שהוא REALTEK HD ( הוא תומך ברמקולים 5.1 ) לא יותר מזה הסתבכתי רצח באתר שלהם וכל זה....

תודה רבה לעוזרים..

פורסם

ערוך בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=366877.0

^^ אם באמת תכבד את החוקים ותקרא את החוקים, אתה תדע כיצד לערוך את הכותרת והדיון שלך לא ינעל.

כרטיס הקול שלך, מהאתר של Asus, בבקשה-

Realtek ALC 662, 6-channel High-Definition Audio CODEC

ובנוגע לדרייברים, ובכן.. מועבר לפורום תוכנה.

פורסם
  • מחבר

ערוך בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=366877.0

^^ אם באמת תכבד את החוקים ותקרא את החוקים, אתה תדע כיצד לערוך את הכותרת והדיון שלך לא ינעל.

כרטיס הקול שלך, מהאתר של Asus, בבקשה-

Realtek ALC 662, 6-channel High-Definition Audio CODEC

ובנוגע לדרייברים, ובכן.. מועבר לפורום תוכנה.

אןוקיי נערך כמו שאמור להיות... ועדיין הסתבכתי ולא מצאתי את הדרייבר למה לא יכלו לשים שמה בדף של הלוח אם פשוט קישור לחץ כאן בכדי להוריד דרייבר זה רק שבאנגלית..... זה ישפר את העניינים לדעתי..

מצפה לתשובה =]

פורסם
  • מחבר

לא עובד לי אי אפשר ללחוץ עשיתי על זה מאפיינים עושה לי לא זמין העתקתי ושמתי בשורת כתובת לא עובד לי תוכל בבקשה להביא לי קישור שאני יוכל להוריד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים