פורסם 2003 ביוני 2622 שנים אני חושב שכבר מיצינו את כל המשחקים שישתבחר אחדאני אישית מציע את המשחק vice cityלמרות שחשבתי שלא יהיו שום שיפורים וטעיתי
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים לא שמעת על DEUS EX?אף פעם? בכלל? אפילו לא בטעות?רוץ לקנות אותו! אתה לא יודע מה הפסדת!מהשניה שהתקנת אותו אתה לא עוזב אותו עד שאתה מתמוטט מעייפות!למה חיכית כל הזמן הזה?2 בדרך ואתה לא שיחקת ב1....נ.ב.אל תצפה לגרפיקה מי יודע מההוא נראה בינוני אז והוהא יראה עוד יותר גרוע היוםעדיין משחק מעולה
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים IGI 1 , ואם סיימת אותו אז IGI 2 .זהו המשחק הכי טוב בכל הזמנים לדעתי.אני סיימתי את שתי המישיחקם האלה ברמות הקשות ביותרוזהו חוויה בלתי רגילה.אם אתה גיימר אמיתי אני ממש ממליץ.תיהנה.
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים המשחק שהכי אהבתי אי פעם זה American McGee's Alice. בכל הביקורות לא נתנו לו שבחים יותר מידי, אבל אני גמרתי את זה לפחות 10 פעמים! זה משחק די ישן אבל מומלץ בחום.
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים המשחק שהכי אהבתי אי פעם זה American McGee's Alice. בכל הביקורות לא נתנו לו שבחים יותר מידי, אבל אני גמרתי את זה לפחות 10 פעמים! זה משחק די ישן אבל מומלץ בחום.אני התחלתי לשחק אותו הגעתי עד איזשהו מקום (דיי רחוק אני לא זוכר איפה בדיוק כמעט כל המפה הייתה מלאה אבל הוא לא משהו בסוף הפסקתי לשחק משום מה....
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים לא שמעת על DEUS EX?אף פעם? בכלל? אפילו לא בטעות?רוץ לקנות אותו! אתה לא יודע מה הפסדת!מהשניה שהתקנת אותו אתה לא עוזב אותו עד שאתה מתמוטט מעייפות!למה חיכית כל הזמן הזה?2 בדרך ואתה לא שיחקת ב1....נ.ב.אל תצפה לגרפיקה מי יודע מההוא נראה בינוני אז והוהא יראה עוד יותר גרוע היוםעדיין משחק מעולהאמממ...אתה נשמע כמו פרסומת למשחק...
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים יש כל כך מעט משחקים שאפשר להגיד דברים כאלה אליהםאז אם יש בטעות נשמה אומללה שלא שיחקה יש לשכנע בלחץ פיסימתון על טעותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.