עבור לתוכן

מחפש משחק פעולה טוב בגוף 1 או 3

Featured Replies

פורסם

אני גיימר מושבע בנושאים האלה ואני מחפש משחק מאתגר בעל סיפור מקורי (לא משהו נטחן) ודרך משחק מעניינת. משהו בסגנון היטמן 1/2 שכבר סיימתי. אני מבקש לא להציע משחקי רשת כמו UT2003

תודה מראש

• תגובות 38
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Splinter Cell

פורסם
  • מחבר

אכן שמעתי שזהו משחק נהדר

יש עוד הצעות?

פורסם

black hawk down

פורסם
  • מחבר

דוקא שמעתי ביקורות מאוד צוננות על המשחק הזה כמו חוסר ריאליזם וגם שהמחשק פשוט לא מחדש שום דבר.

אם זה יהיה כמו משחקי DELTE FORCE אז חבל על הכסף... אחרי שמסימים את ה3 הראשונים, הרביעי כבר לא ממש עושה לי את זה

ראיתי שבקרוב יצאו טומב ריידר חדש (הם לא אמרו שמפסיקים להוציא אותו כבר לפני שנתיים?) וגם "הנסיך הפרסי" חדש

למישהו אולי יצא לשחק בגרסת הבטא של אחד המשחקים האלה??

פורסם

תגיד אתה רוצה שינעלו את הת'רד?

rune משחק ישן אבל חבל"ז

פורסם

Splinter Cell אם אתה אוהב התגנבות (אם אהבת היטמן אז אתה תאהב גם את זה) אז זה ה-משחק

Enter The Matrix די נחמד...

Vice City אם אתה אוהב הרבה אלימות זה ה-משחק (אם כי שמעתי דברים טובים על Postal2)

פורסם
  • מחבר

מה זה בדיוק POSTAL2??

פורסם

Max Payne?

פורסם

Max Payne?

אמממ...קצת ישן , לא ? אבל עדיין , פשוט מעולה . פתאום עשית לי חשק להוציא את הדיסק שלו , להתקין ולשחק . DAMM YOU . :)

פורסם
  • מחבר

MAX PAYNE כבר סיימתי

אהבתי אותו אבל הוא עדיין היה לא מציאותי למרות שהוא התיימר להציג דרך משחק יותר ריאליסטית משאר המשחקים

פורסם

מה זה בדיוק POSTAL2??

משחק די חדש... משחק שאפשר לסכם במילה אחת - א ל י מ ו ת ! זה המשחק שמתחרה עם סדרת GTA על תואר "המשחק האלים שיצא אי פעם". אומרים גם שהוא מציג גראפיקה מעולה.

פורסם
  • מחבר

משחק די חדש... משחק שאפשר לסכם במילה אחת - א ל י מ ו ת ! זה המשחק שמתחרה עם סדרת GTA על תואר "המשחק האלים שיצא אי פעם". אומרים גם שהוא מציג גראפיקה מעולה.

בתור המשחק האלים ביותר אני בוחר בCARMMAGEDON 2 ללא ספק

משחק שבאמת אין בו כלום חוץ מאלימות

פורסם

זה ממש! משכנע אותו..

פורסם

חחחח תראה את Postal 2 אח"כ תכריז על המשחק האלים ביותר בכל הזמנים...

אגב, הוא מתבסס על אלמנטים מאוד אלימים, אך כמו שאמרתי יש במשחק הזה גראפיקה ממש מעולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים