עבור לתוכן

איך להוציא את התמונה הטובה ביותר מן הכרטיס מסך ?

Featured Replies

פורסם

הכרטיס המדובר הוא 9600GT של NVIDIA .

איך אוכל לראות א תהמיטב במשחקים כאשר אל תתחשבו בגורם ה- FPS .

פורסם

למקסם הגדרות במשחקים אולי ?

פורסם
  • מחבר

למקסם הגדרות במשחקים אולי ?

לא הולך,לדעתי, הבעיות נובעות מהגדרה לקויה בדריבר. [בעיות הכוונה לא לא כל הפריטים חלקים, מרחוק רואים מריחה מגעילה, לפעמים נוצצים בפינות של קטע מוחלק(ע"י AA בדריבר וכולי ..)

פורסם

יכולה להיות שהאשם הוא במסך (מריחות או קורונה).

פורסם

תמונה יכולה לעזור להבין את מקור הבעיה

פורסם
  • מחבר

אממ כשאני מצלם תמונה למיטב זכרוני התמונה יוצאת חלק, אנסה עוד פעם .

לגבי הקורונה - יש לי מסך CRT .

בנוסף האלה שלי הייתה יותר כללית מאשר ספציפית - מה ההגדרות לטובת איכות תמונה גבוהה וטובה יותר שעליי להגדיר בדרייבר של הכרטיס מסך ?

אם אפשר תצלום לגבי זה - זה יעזור עוד יותר !

תודה מראש !

67949576qb3.jpg

w1024.png

תמונה חלקה לצורך העניין - איך האיכות ? התייחסות למה שכתבתי למעלה תועיל מאוד .

פורסם

אתה יכול להכריח פילטרים (AA ו- AF) בפורפיל ספציפי או גלובלי, דרך הדריבר.

ככל שתעלה את ערך ה-AA או AF, כך איכות התמונה תשתפר, על חשבון ביצועים כמובן.

הכי נוח יהיה להשתמש ב- www.nhancer.com (שגם מסבירה על כל אופציה ומאפשרת מגוון רחב של ערכי פילטרים)

מעבר לזה, אין הרבה מה לעשות, זה תלוי במשחק.

פורסם
  • מחבר

כן אחי צודק אבל מלבד זאת אני שם לב לכל מיני קונפיגורציות של "דגימת על " \ "ריבוי דגימות " במה לבחור ?

אני מתכוון אם מישהו יודע או יכול להביא לי "מדריכון" כדי לדעת באיזו אופציה לבחור .

פורסם

בקיצור, כולן שיטות שונות (או דומות, תלוי איך מסתכלים על זה) לבצע את אותה מטלה. החלקת שינון. כל אחת עושה את זה בדרך אחרת ומנסה לתת תוצאה דומה.

פותח הדיון, למען האמת אין לך יותר מידי סיבה לגעת בהגדרות בדרייבר. את ההגדרות לאיכות התמונה ניתן לבצע ב 99% מהמקרים דרך המשחק עצמו ואין טעם להכנס לדרייבר. מה גם שזה יכול לגרום לבלבולים, לדוגמא, קבעתי פעם בדרייבר הגדרות של AAX4 ו AFX16 בשביל איזה משחק שלא היתה לו האפשרות לקבוע את זה דרכו אבל שכחתי שנגעתי בזה בכלל אחרי כמה ימים כשבאתי לשחק CRYSIS. פתאום קבלתי איזה 12FPS במשחק ולא הבנתי מה הקשר כי לא שיניתי כלום. התחלתי לנסות כל כך הרבה דברים כולל ריסטים עד שנזכרתי שהדרייבר מוגדר על ההגדרות הגבוהות שם..

בקיצור, עזוב את הגדרות הדרייבר, אין לך מה לחפור שם. פשוט תשחק ותהנה. תנסה להשיג את התמונה הטובה ביותר במקביל לשמירה על FPS סביר לטעמך.

פורסם

בגלל זה הכי נוח להתאים הגדרות per פרופיל\משחק\EXE , מבלי לגעת בהגדרות הגלובליות.

כל עוד יש לכרטיס מיץ לתת (למשל מעל 60fps) - אני סוחט באיכות תמונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים