עבור לתוכן

עזרה קונה מחשב כנסו בבקשה!! :]..

Featured Replies

פורסם

יש הבדל ממש ענק בין >>>>‎HP Pavilion DV-6789‎ לבין >>>>>>>

‎HP Pavilion DV4-1030‎

ודרך אגב תגידו איך הם...

תודה מראש לכולם!! :] יום טוב !! :]

פורסם

"זה נבלה וזה טרפה"...

עצה ידידותית - תמנע ממחשבי םניידים של HP - במיוחד מסדרת PAVILION

לך על דל או לנובו - מכונות הרבה יותר אמינות ועם שירות מעל ומעבר

הייתי אומר גם טושיבה (מחשבים מעולים) - אך "מפעיל" - SUCKS....

כל טוב,

גבריאל

פורסם

"זה נבלה וזה טרפה"...

עצה ידידותית - תמנע ממחשבי םניידים של HP - במיוחד מסדרת PAVILION

לך על דל או לנובו - מכונות הרבה יותר אמינות ועם שירות מעל ומעבר

הייתי אומר גם טושיבה (מחשבים מעולים) - אך "מפעיל" - SUCKS....

כל טוב,

גבריאל

למה אתה משמיץ את HP? =\

לדעתי אתה טועה כי HP חברה מאוד אמינה (מניסיון) ועזרו לי מאוד בתמיכה כשהייתי צריך...

אני אישית קניתי מהם את הDV5 1060ej שהוא כמו הDV4 רק עם מסך 15.4 אינץ'... אני מאוד מרוצה ממנו והוא נותן תמורה מעולה למחיר לפי דעתי.

כשביצעתי סקר שוק לפני הקנייה דווקא חיפשתי HP... אני גם מכיר חברים שלי שקנו מחשבים מסדרת PAVILLION והכל מעולה אצלם. לדעתי זוהי סדרה איכותית ביותר.

אם קרה לך מקרה ספציפי מסויים איתם זה לא אומר שאתה צריך ללכת ולחלק "המלצות" עליהם...

זאת דעתי.

פורסם

למה אתה משמיץ את HP? =\

לדעתי אתה טועה כי HP חברה מאוד אמינה (מניסיון) ועזרו לי מאוד בתמיכה כשהייתי צריך...

אני אישית קניתי מהם את הDV5 1060ej שהוא כמו הDV4 רק עם מסך 15.4 אינץ'... אני מאוד מרוצה ממנו והוא נותן תמורה מעולה למחיר לפי דעתי.

כשביצעתי סקר שוק לפני הקנייה דווקא חיפשתי HP... אני גם מכיר חברים שלי שקנו מחשבים מסדרת PAVILLION והכל מעולה אצלם. לדעתי זוהי סדרה איכותית ביותר.

אם קרה לך מקרה ספציפי מסויים איתם זה לא אומר שאתה צריך ללכת ולחלק "המלצות" עליהם...

זאת דעתי.

אני מקבל את דעתך אבל אני מסתכל בפרספקטיבה קצת שונה

יש לי נסיון עם עשרות ניידים (בעבודה) ומבחינה סטטיסטית אני יכול להגידל לך ש-HP לא מגיע לרמות של דל ולנובו

ומבחינת השירות תאמין לי שאני לא שולח מחשב אחד או שניים בחודש למעבדה. אז אני יודע בדיוק מי מתייחס ואיך.

יכול להיות שלך ספציפית יש נסיון טוב עם HP - לי כבר מזמן אין. לא במחשבים, לא בניידים ובטח ובטח שלא באמצעי הדפסה. לגבי שרתים של HP הם לא רעים

אך IBM ודל הרבה יותר טובים.

סדרות ה-NX עוד היו סבירות - אבל לי כבר מזמן נשבר מ-HP - זה לא עזר גם כאשר פניתי אליהם ונתתי להם "עצות ידידותיות"

שוב העניין הוא לא השמצה - החבר ביקש המלצה - אז נתתי לו את דעתי - לא אתה ולא הוא חייבים להקשיב לדברי

כל טוב,

גבריאל

פורסם

לא מבין איך משמיצים פה חברה שלמה על סמך כמה ניידים ששלח לתיקון,ואני בטוח ששמעתי גם מישהו שאומר זאת על דל\IBM,וכמובן צריך לזכור שזה תלוי באלף ואחד גורמים ובד"כ נובע גם מאחזקה לא נכונה של המחשב.

בגדול,סדרת הDV4\5 נחשבות יותר מוצלחות מהDV67XX ודומיו עקב שיפור פיזור חום ושאר דברים קטנים.

אני מציע לך להכנס לNBR ולקרוא ביקורות מקצועיות על הדגם הזה שנחשב די פופולרי בארה"ב.

ההבדל המשמועתי ביותר זה בגודל מסך וכרטיס הגרפי שבDV4 הוא שייך למשפחת ה-9 של נווידיה שכרגע לא התקבלו עליו איזשהם תלונות על התחממות כמו שהיו על סדרה 8.

פורסם

שוב - זוהי דעתי האישית המבוססת על נסיוני

יש לי נסיון רע מאוד עם HP לעומת נסיון טוב מאוד עד מעולה עם דל ולנובו

תעשו עם המידע הזה מה שאתם רוצים

אני לא מדבר על מחשבים בדידים - אני מדבר על עשרות רבות - ועל פרספקטיבה של שנים

פעם HP היו מעולים - בשנתיים וחצי האחרונות לא הייתי נוגע בהם

כל טוב,

גבריאל

פורסם

נא לשנות את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים