פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים שלום לכולםיש דרך לדעת מאיזה מדינה הבנאדם שאני מדבר איתו במסנג'ר מחובר לאינטרנט?תודה רבה לכל מי שעוזר.
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים מחבר כמובן שזאת הייתה האופציה הראשונה.עכשיו אני רק מוודא שלא מורחים אותי.בכל מקרה, אולי דרך הפייסבוק?ובקשר למסנג'ר.. אולי איזה מניפולציה שתגרום לו לתת לי מידע שדרכו אוכל להסיק?[iP ודברים כאלה...]
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים אם יהיה לך את האיפי שלו תוכל לבדוק מאיזה מדינה הספק שלו. כמובן כל עוד הוא מתחבר ישירות ולא משתמש בפרוקסי.
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים מNETSTAT אתה תקבל את הIP של שרת הMSN לפי מה שאני יודעככל הידוע לי אתה תראה את ה IP שלו, או שזכרוני מטעה אותי.
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים שיחה רגילה זה דרך השרת של MSNאבל העברת קובץ זה P2P אתה תקבל את הIP שך הצד השני
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים aviram20, קיבלת אזהרה על ספאם.זאת האזהרה הראשונה שלך ובשלישית תטופל בהתאם.
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים מחבר אוקיי תודה לכולם. אני אנסה לברר את הדרכים שהצעתם.יש למישהו מושג כמה עולה לשלוח הודעת SMS/שיחה למדינה באירופה, נניח לרוסיה?בהנחה שאני לא מחובר לשום תוכנית מיוחדת של שיחות או הודעות לחו"ל..
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים תיכנס לתאר של המפעיל הסלולרי שלך - תמצא שם את כל התעריפים של שיחות/הודעות לחו"ל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.