פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים שלום לכולם ,רציתי בבקשה לדעת אם אפשר לקבל המלצה למחשב נייד , שהשימושים שלו יהיו בעיקר בעבודה עם התוכנות הגרפיות הבאות : פוטושופ סי אס 3 , אילוסטריטור , פרייהנד ודרייםוויבר . אפשרות לעבוד בצורה טובה על התוכנות האלה היא החשובה ביותר ( לכן אני מניח שצריך כרטיס גרפי טוב , נפרד ) התקציב שלי הוא גג עד 5000 ש"ח , ואשמח לקבל הצעות תודה רבה
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים מחבר האמת שזה לא בשבילי אלה בשביל חבר , והוא רק עכשיו התחיל לעבוד על התוכנות האלה כחלק מקורס גרפיקה ועיצוב אתרים , אם זה עוזר לך במשהו
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים ברר מולו אם יש צורך בעבודה תלת מימדית או לא (לא נשמע שמדובר במשהו ברמת תלת מימד גבוהה מידי מהתיאור), זה משנה לחלוטין את הדרישות.
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים למי שלא יודע, הסימן הזה עם הפלוס בצבע וורוד שם למעלה משמעותו נקבה. למי שלא יודע, בשפה העברית יש הבדלים בין צורת ההטייה לזכר וצורת ההטייה לנקבה.
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים שלום לכולם ,רציתי בבקשה לדעת אם אפשר לקבל המלצה למחשב נייד , שהשימושים שלו יהיו בעיקר בעבודה עם התוכנות הגרפיות הבאות : פוטושופ סי אס 3 , אילוסטריטור , פרייהנד ודרייםוויבר . אפשרות לעבוד בצורה טובה על התוכנות האלה היא החשובה ביותר ( לכן אני מניח שצריך כרטיס גרפי טוב , נפרד ) התקציב שלי הוא גג עד 5000 ש"ח , ואשמח לקבל הצעות תודה רבההתוכנות הגרפיות שהוא ציין הן לא תוכנות של תלת מימד אלא תוכנות גרפיות נטו.
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים מחבר תקציב הוסף לכותרת. חשבתי ללכת על האייסר 5930G שכולם ממליצים פה , האם זו בחירה ראוייה לדעתכם ?
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים לא. אין לך צורך בכרטיס מסך כמו שלו, ועדיף ללכת על נייד עם מעבד יותר טוב ואחריות ארוכה יותר. לחילופין אפשר למצוא בתקציב דגם קטן יותר וקל יותר.
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים אני מסכימה עם Qttp, אין לך צורך בכזה כרטיס מסך אם לא מדובר בעבודה תלת מימדית. מהם הצרכים מבחינת גודל המחשב?
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים מחבר תראי יכול להיות שבסוף הם יעבדו בתלת מימד , אבל בהיקף נמוך מאוד . מבחינת גודל , זה לא רלוונטי רק שלא יהיה ממש ממש ענק בכל אופן , לבינתיים הזמנתי את ה אייסר הנ"ל , אך במידה ויש התאמה טובה יותר אני יכול לבטל אחרי הסופ"ש זה לא בעיה . בלי קשר להמלצות שתתנו לי , האם האייסר הנ"ל יעשה את העבודה כמו שצריך ? אשמח להמלצות נוספות , תודה רבה .
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים כן, ה-Acer יעמוד בעבודה.אתה יכול להסתכל על מחשבים עם אחריות יותר ארוכה וכרטיסי מסך יותר חלשים כמו ה-Dell 1535 או ה-Lenovo SL500. אם הוא מעוניין בניידות יותר גבוהה אפשר להסתכל גם על מחשבים ב-14.1" עם כרטיסי מסך בסיסיים כמו ה-Asus Z99 .
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים מחבר אמממ , כל הDELL 1535 שאני רואה הם עם הכרטיס של אינטל , ה 3100 , הוא מסוגל לעמוד כמו שצריך בדרישות שציינתי ? תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.