עבור לתוכן

המלצה לנייד גרפי תקציב 5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

רציתי בבקשה לדעת אם אפשר לקבל המלצה למחשב נייד , שהשימושים שלו יהיו בעיקר בעבודה עם התוכנות הגרפיות הבאות : פוטושופ סי אס 3 , אילוסטריטור , פרייהנד ודרייםוויבר . אפשרות לעבוד בצורה טובה על התוכנות האלה היא החשובה ביותר ( לכן אני מניח שצריך כרטיס גרפי טוב , נפרד )

התקציב שלי הוא גג עד 5000 ש"ח , ואשמח לקבל הצעות

תודה רבה

פורסם

אתה עובד בתלת מימד? באיזו רמה?

פורסם
  • מחבר

האמת שזה לא בשבילי אלה בשביל חבר , והוא רק עכשיו התחיל לעבוד על התוכנות האלה כחלק מקורס גרפיקה ועיצוב אתרים , אם זה עוזר לך במשהו

פורסם

ברר מולו אם יש צורך בעבודה תלת מימדית או לא (לא נשמע שמדובר במשהו ברמת תלת מימד גבוהה מידי מהתיאור), זה משנה לחלוטין את הדרישות.

פורסם
  • מחבר

לא תהייה עבודה מאומצת בתלת מימד אם זה מה שאת מתכוונת

פורסם

:lol:

למי שלא יודע, הסימן הזה עם הפלוס בצבע וורוד שם למעלה משמעותו נקבה.

למי שלא יודע, בשפה העברית יש הבדלים בין צורת ההטייה לזכר וצורת ההטייה לנקבה.

פורסם
  • מחבר

:lol:

אמממ , תיקנתי את עצמי עוד לפני התגובה הזו :hi:

פורסם

שלום לכולם ,

רציתי בבקשה לדעת אם אפשר לקבל המלצה למחשב נייד , שהשימושים שלו יהיו בעיקר בעבודה עם התוכנות הגרפיות הבאות : פוטושופ סי אס 3 , אילוסטריטור , פרייהנד ודרייםוויבר . אפשרות לעבוד בצורה טובה על התוכנות האלה היא החשובה ביותר ( לכן אני מניח שצריך כרטיס גרפי טוב , נפרד )

התקציב שלי הוא גג עד 5000 ש"ח , ואשמח לקבל הצעות

תודה רבה

התוכנות הגרפיות שהוא ציין הן לא תוכנות של תלת מימד אלא תוכנות גרפיות נטו.

פורסם
  • מחבר

תקציב הוסף לכותרת.

חשבתי ללכת על האייסר 5930G שכולם ממליצים פה ,

האם זו בחירה ראוייה לדעתכם ?

פורסם

לא. אין לך צורך בכרטיס מסך כמו שלו, ועדיף ללכת על נייד עם מעבד יותר טוב ואחריות ארוכה יותר. לחילופין אפשר למצוא בתקציב דגם קטן יותר וקל יותר.

פורסם

אני מסכימה עם Qttp, אין לך צורך בכזה כרטיס מסך אם לא מדובר בעבודה תלת מימדית. מהם הצרכים מבחינת גודל המחשב?

פורסם
  • מחבר

תראי יכול להיות שבסוף הם יעבדו בתלת מימד , אבל בהיקף נמוך מאוד .

מבחינת גודל , זה לא רלוונטי רק שלא יהיה ממש ממש ענק

בכל אופן , לבינתיים הזמנתי את ה אייסר הנ"ל , אך במידה ויש התאמה טובה יותר אני יכול לבטל אחרי הסופ"ש זה לא בעיה .

בלי קשר להמלצות שתתנו לי , האם האייסר הנ"ל יעשה את העבודה כמו שצריך ?

אשמח להמלצות נוספות , תודה רבה .

פורסם

כן, ה-Acer יעמוד בעבודה.

אתה יכול להסתכל על מחשבים עם אחריות יותר ארוכה וכרטיסי מסך יותר חלשים כמו ה-Dell 1535 או ה-Lenovo SL500. אם הוא מעוניין בניידות יותר גבוהה אפשר להסתכל גם על מחשבים ב-14.1" עם כרטיסי מסך בסיסיים כמו ה-Asus Z99 .

פורסם
  • מחבר

אמממ , כל הDELL 1535 שאני רואה הם עם הכרטיס של אינטל , ה 3100 , הוא מסוגל לעמוד כמו שצריך בדרישות שציינתי ?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים