פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים התקנתי את המשחק המקורי :o והכל היה בסדר ואז הרצתי את המשחק והוא אומר שהדיסק לא בפנים (והוא כן) וזה ככה בשני הcd rom-ים מה לעשות? ??? נ.ב וזה גם בדיסקים מקוריים אחרים
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים מחבר גיליתי משהוה חדש כשהרצתי את המשחק אז הfloppy התחיל לעבוד(לנסות לקרוא או משהו כזה) והסדי רום לא ניסה לקרוא או לפעול יש רעיונות למשהוא משהוא please
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים זה משחק מבוסס DOS ?משום מה מייקרוסופט הורידו ב-Win2K\XP מספר פקודות לגישה וקריאת סידירומים, ויכול מאוד להיות שהמשחק משתמש (או יותר נכון: רוצה להשתמש) באחת השיטות האלה בשביל לבדוק אם הדיסק מקורי..זה קורה גם ב-LBA1 ו-LBA2..הפיתרון היחיד הוא פשוט להתקין Win9x כמערכת משנית..
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים מחבר נראה לך משחק דוס חחחח. motocross mania ובקיצור משחקים חדשים ואישית אני מופתע שאתה מקיר את המשחק LBA איד המשחקים הטובים שיצאו אי פעם
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים נראה לך משחק דוס חחחח. motocross mania ובקיצור משחקים חדשים ואישית אני מופתע שאתה מקיר את המשחק LBA איד המשחקים הטובים שיצאו אי פעםמשחק מצויין
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים התקנתי את המשחק המקורי :o והכל היה בסדר ואז הרצתי את המשחק והוא אומר שהדיסק לא בפנים (והוא כן) וזה ככה בשני הcd rom-ים מה לעשות? ??? נ.ב וזה גם בדיסקים מקוריים אחרים שמע, גם לי זה קרה כמה פעמים, בכונן CD שלי. תכנס ל-DEVICE MANAGER , ותסיר(!) את כונן ה-CD. תאתחל, ה-XP יזהה אותו אטומטית, ועכשיו תנסה להכניס דיסק. אם זה פתר את הבעיה: סבבה. ;D אצלי זה עבד, אבל אחרי כמה שעות שוב ה-CD לא זיהה דיסקים. הסרתי שוב וככה כמה פעמים חוזר חלילה, ועכשיו זה כבר לא קורה, טפו טפו... אגב מוזר שזה ב-2 ה-CD כמו שאתה אומר. תנסה את זה על אחד מהם בתור התחלה.
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים חלונות מזהה את כונן הסידירום ומתקין לו את הדרייברים הנחוצים... אין שום צורך בדרייבר חיצוני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.