פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים בעיקרון אני ממשיך פה את הדיון שהתחלתי בת'ראד אחר בגלל שננזפתי ע"י אחד האחראים ;Dhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373087.0בנוגע לשאלה שHuGeMouTh העלה, כן דיברתי עם החנות ואין להם אותם במלאי ואמרו לי שיגיעו רק בעוד שבועיים...אז שאלתי היא, איזה זיכרונות מומלצים לקנייה במחיר עד 400תודה על העזרה
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים זכרונות בשביל OC זו הגדרה קשה.. תציין את הבאס שאתה מעוניין להגיע אליו עם יחס 1:1 לזכרונות.
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים מחבר עם המפרט שיש לי עכשיו הגעתי לתדר יציב של 3.2 והגעתי למסקנה שהזכרונות שלי זה מה שמגביל אותיאני רוצה לנסות להגיע לתדר הכי גבוה שאני יכול אבל בלי השקעה מוגזמת בזכרונות...
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים למה הזכרונות מגבילים אותך?הגעת ל3.2 אני מניח עם יחס שאינו 1:1 ל FSB:DRAM..או שעשית כבר אוברקלוק לזכרונות ל 800Mhz?אם לא עשית אוברקלוק לזכרונות.. כדאי שתעשה, כי מן הסתם שבתדר סטוק הם אלו שיגבילו אותך. מה גם שאתה לא ביחס 1:1.
פורסם 2008 בנובמבר 817 שנים מחבר אני נמצא על יחס 1:1 והגעתי לתדר 3.2הזכרונות נמצאים כבר על תדר של 916 אם אני זוכר וכמה שניסיתי להעלות אותם יותר אז לא הצלחתי,בזמנו התייעצתי גם עם הפורום והגענו למסקנה שהזכרונות שלי הם אלה שמגבילים אותי
פורסם 2008 בנובמבר 817 שנים טוב אם הבנתי נכון.. למה אתה לא מעלה מכפלה?3.2 עם באס 400 (כן?) זאת אומרת מכפלה 8ואם הגעת למהירות זיכרון יציבה 916.. אז אתה יכול להגיע ל 3.6
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים מחבר אין לי אפשרות להעלות מכפלה, היא נעולה על 7 (שזה המקסימום) והבאס עומד על 456 ככה הגעתי ל3.2 כשניסיתי להעלות את הבאס עוד קצת אז גם של הזכרונות עלה והמחשב כבר לא עלה וכשנגעתי בזכרונות הם היו חמים (יותר ממה שהם צריכים להיות) אבל נראה לי שאנחנו טיפה גולשים לפורום אוברקלוק עם הדיון הזה
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים אנחנו גולשים לנושאים אחרים, אבל כשאני שומע על בעיה עם בקשה לרכיב חדש.. אני לא ממהר להמליץ, אולי ניתן לפתור את הבעיה בדרך אחרת.טוב אני מבין 2 דברים...בגלל שהמכפלה נעולה לא ניתן לדעת בוודאות שאתה מוגבל דווקא בגלל הזיכרוןאתה לא יכול לעשות אוברקלוק רק לזיכרון כדי לפסול שהבאס גבוה מידיאז או שתבדוק את הזכרונות במערכת אחרת. או שתקנה זכרונות אחרים ותמכור את אלו.http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=269
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים מחבר אני מאוד מעריך את העזרה שלך,במקרה יש לי אפשרות לבדוק את הזכרונות במערכת אחרת ואני אעשה את זה לפני שארוץ לקנות את הזכרונותאם אראה שהם הבעיה אז אקנה את הזכרונות שהמלצתתודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.