פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים כמובן שכל אחד זכאי לדעתו.להזכירך , גם בבילון 5 חפרו על כל מיני אירועים.דווקא העונה הנוכחית של אטלנטיס לא כזו רעה , אני מבסוט עליה.נקווה שהם לא ידרדרו את הפרנצ'ייס עם UNIVERSE , הרעיון שלו חביב מאוד , נקווה שהביצוע יהיה טוב.לדעתי הם קצת בבעיה עם SG UNIVERSE , הם שוב מכניסים קאסט חדש של אנשים , לא הספיק השינוי בSG1 מהצוות המקורי לצוות השני ונוסיף לזה את ההכנסה של הצוות של אטלנטיס ואז השינויים באטלנטיס ועכשיו צוות חדש לחלוטין.נראה לי שהם יאבדו מעריצים רבים של הסדרה...
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים מחבר אין ספק שSG-1 הייתה הרבה יותר טובהאבל ATLANTIS נחמדה , ונכון שיש פרקים משעממים אבל מדיי פעם הם מביאים פרקים ממש מרתקים שנותנים לך טעם של עוד אה ולדיון אני ראיתי את IN THE BEGINNING ו אחרי זה ראיתי את THE GATHERINGאהבתי יותר את IN THE BEGINNINGעכשיו יש לי עוד 4 סרטים שלהם מה לראות עכשיו כאילו לפי הסדר? פשוט בWIKI לא ציינו את כל הסרטים שיש ליthe river of soulsa call to armsthirdspacethe legend of the rangersאני הבנתי שעכשיו זה THIRDSPACE תקנו אותי אם אני טועהעריכה:כבר מצאתי לבד לא חשוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.