פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים למשל אחרי הפסקת חשמל פעם הwindows לא עלה לי..נתקע בשלב העליה..קפא. פרמטתי ובדיעבד אני מצטער על זה.אנשים אמרו לי שיכול להיות שאלה קיבצי מערכת שיכולתי לקחת מהדיסק והכל היה מסתדר..איך אפשר לדעת איזה קבצים נפגמו? זה לא שרשום לי ntldr is missing או משהו כזהתודה!(:
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים מחבר תודה(:ובאותו נושא, יש לי מחשב עם win2000 שכשר לוחצים ctrl+alt+del בשביל שם משתמש וסיסמא הוא מאתחל את עצמו (בדיוק לאחר לחיצת צירוף המקשים האלה, זאת בעיה ידועה?)אני רוצה להתקין winXP ולראות אם הבעיה תסתדר, האם אפשר לעשות שדרוג לXP בלי להכנס קודם לwin2000? כי אם אני עושה לאקספי בוט בעליה הוא מוכן להתקין רק מחדש, הוא לא מזהה אופציה של שדרוגתודה!
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים ערב טוב לכולם ,כאשר המערכת שלך לא עולה , וזה אומר לך שחסר קודם או נדפק קובץ ..אתה צריך להכניס את הדיסק של המערכת , ולעשות Recovery Console .. אני מדבר פה על הXPגם על וינדוס 2000 יש דבר דומה..בשביל לתקן את הקבצים , או שאתה תיכנס מLIVE CD ושם יש אופציה (לא בכולם יש את זה ) לעשות REPAIR לקבצי המערכת..או פשוט אם אתה יכול להיכנס לSAFE MODE אתה יכול להיכנס להתחל , הפעלה , ולעשות SFC /SCANNOWאתה יכול לעשות שידרוג מ2000 לXP בלי שום בעיה , רק תבדוק שיש תאימות חומרה , ויש לך את הדרייברים הנחוציםדרייברים אתה יכול למצוא ע"י כניסה לאתר היצרן של הלוח M שלך ולציין את הדגם ולהוריד את הדרייברים המתאימים לגירסת הוינדוס..אני יודע שב98 אם אתה לוחץ כמה פעמים על CTRL ALT DELTE זה היה עושה ריסטרט .. , אני לא זוכר אם ב2000 זה היה קיים (שווה בדיקה , כדי לרענן את החומר)דווקא ספיציפית ל NTLDR IS MISSING הצעתי פה פתרון ועבד תמיד (דרך ריקברי קונסול")
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.