פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים שלום, עם התקנת WINDOWS VISTA בתפריט התחל תוכניות היו אייקונים לתוכנות של WINDOWS כמו Movie Maker ו DVD Maker וכל מיני כאלה,עכשיו בגלל שהיה לי עומס בתפריט החלטתי להוריד את האייקונים האלה היות ולא השתמשתי בתוכנות האלו וכרגע אני זקוק ל Movie Maker אבלאין לי את האייקון. איפה נמצאות התוכנות האלו או כיצד ניתן להריץ אותן ?תודה
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים התחל (האייקון של הוינדוס)בשורה למטה תכתוב CMD , ואז זה יוצא לך מסך שחור תכתוב שמה : CD %USERPROFILE%\AppData\localattrib -h IconCache.dbdel IconCache.dbתעשה ניתוק או ריסטרט והכל יחזור
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים אני חושב יותר פשוט לשנות מספר צבעים מ 32 ל 16 וחזרה כדי לנקות ICONCACHE .לא חושב שזה יעזור לבעיה.אפשר עם קליק ימין לשלוח קיצור דרך של כל תוכנה לשולחן או לגרור איקון שלה לשולחן עבודה עם קליק ימין.
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים הוא שואל היכן ניתן למצוא אותםבלי למצוא הוא לא יכול ליצור קיצור דרךאז בדרך כלל זה בPROGRAM FILES, אבל נחכה שמי שעובד על וינדוס ויסטה יבדוק מה הקיצורי דרך ויגיד
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים הויסטה - התחל - ובשורה שלמטה עם זכוכית מגדלת רושמים את התוכנית שרוצים וויסטה כבר תמצה אותה בשבילך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.