עבור לתוכן

[שאלה] בעיה עם הכרטיס מסך, לא בטוח

Featured Replies

פורסם

אוקי, פירמטתי היום ואני קצת מבולבל ומודאג.

יש לי Gigabyte Radeon 4870, ומה שקרה זה שלפני שפירמטתי שהייתי נכנס למשחקים כמו assassin's creed וכל זה הactivity היה על 0% והסביבה שם, אבל עכשיו אחרי הפירמוט, הוא עולה ל88-99% שאני משחק בassassin's creed וגם יש קפיצה לטמפרטורה מ50 ל60, שהמאוורר רץ לי על 45%.

אני קצת מבולבל ולא יודע אם זה תקין, יש לי את הגרסא האחרונה של הדרייברים.

נ.ב

אם מישהו יודע על שינויים שאפשר לעשות בהגדרות בדרייברים או משהו בשביל לקבל ביצועים יותר טובים בלי OVERCLOCK אני אשמח.

תודה רבה.

פורסם

נשמע לי מוזר שה-activity היה על 0% בזמן משחקים. אם זה היה כך לאורך זמן, זו כנראה טעות.

אם כבר, עושה רושם שעכשיו תקין ומקודם הדרייבר "זייף" לך.

הרי לפעמים פירמוט עושה סדר במערכת ההפעלה ומנקה זבל ושאריות שיש במחשב...

פורסם

אוקי, פירמטתי היום ואני קצת מבולבל ומודאג.

יש לי Gigabyte Radeon 4870, ומה שקרה זה שלפני שפירמטתי שהייתי נכנס למשחקים כמו assassin's creed וכל זה הactivity היה על 0% והסביבה שם, אבל עכשיו אחרי הפירמוט, הוא עולה ל88-99% שאני משחק בassassin's creed וגם יש קפיצה לטמפרטורה מ50 ל60, שהמאוורר רץ לי על 45%.

אני קצת מבולבל ולא יודע אם זה תקין, יש לי את הגרסא האחרונה של הדרייברים.

נ.ב

אם מישהו יודע על שינויים שאפשר לעשות בהגדרות בדרייברים או משהו בשביל לקבל ביצועים יותר טובים בלי OVERCLOCK אני אשמח.

תודה רבה.

ברור שתהיה פעילות ב GPU, נראה לך הגיוני שהכרטיס יעבוד והוא ייראה 0% ?? אם כבר זה המצב הלא תקין.

הטמפ' שלו גם תקינה לגמרי.

ולא, אין לך ממש מה לשנות בדרייברים. שינויים כמו פילטרים ו VSYNC אפשר להפעיל מתוך משחקים ולא הייתי מוריד את ה MIPMAP DETAIL לערך נמוך..

פורסם

תשנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים