עבור לתוכן

אפשר לחבר את ה 2408WFP לממיר של הוט?

Featured Replies

פורסם

הכוונה לממיר רגיל, לא HD.

ושתי שאלות נוספות:

האם יש חנות מומלצת באיזור ראשון לציון? הכוונה במומלצת היא גם האם ניתן לראות בה את המסך, וגם האם הם לא יעשו בעיות במידה ואני ארצה לנצל את האחריות...

ואיך אני יכול לבדוק שמדובר בקושחה החדשה?

תודה מראש

פורסם

ל-2408 יש כניסת s-video, ולממיר שלך יש כנראה יציאת scart. תוכל לקנות כבל שיחבר ביניהם.

פורסם
  • מחבר

אם כך, איך בעצם אני מזהה את ה SCART הזה?

שנית, הבחור בחנות שבה בתעיינתי אמר שאני מוכרח כרטיס טלוויזיה כדי לחבר את המסך לממיר..יש סיבה מיוחדת?

האם חיבור ישירות של המסך לממיר גורר איכות נמוכה יותר משל כרטיס טלוויזיה?

פורסם

אתה לא צריך כרטיס טלוויזיה. אתה צריך רק את הכבל הזה, או דומה לו.

פורסם

אם כך, איך בעצם אני מזהה את ה SCART הזה?

שנית, הבחור בחנות שבה בתעיינתי אמר שאני מוכרח כרטיס טלוויזיה כדי לחבר את המסך לממיר..יש סיבה מיוחדת?

האם חיבור ישירות של המסך לממיר גורר איכות נמוכה יותר משל כרטיס טלוויזיה?

ה-scart זה חיבור שחור גדול, וה-s-video זהו חיבור צהוב קטן. תריץ חיפוש בגוגל ותמצא בקלות תמונות שלהם.

לגבי מה שהמוכר אמר - זה שטויות, הוא פשוט לא יודע שהמסך כבר מכיל חיבורים לטלוויזיה.

אפשר כמובן להוסיף כרטיס טלוויזיה, אם אתה רוצה להקליט תכנים למחשב. אבל בדרך כלל כרטיסי הטלוויזיה הזולים מורידים את איכות התמונה, מנסיון.

המסכים הפשוטים מגיעים רק עם חיבור למחשב, ואז אתה צריך כרטיס טלוויזיה כדי לחבר אליו את הממיר. אבל פה מדובר על מסך ברמה אחרת לגמרי. זה בעצם כמו טלוויזיה LCD רגילה...

פורסם
  • מחבר

מעולה!

ולגבי זיהוי גרסת קושחה וחנות מומלצת בראשון?

פורסם

אתה אופטימי אם נראה לך שיש את הקושחה החדשה בחנות השכונתית שלך. תגיד תודה אם יהיה לה את המסך בכלל...

פורסם
  • מחבר

אני בהחלט אקפיד לומר..אבל השאלה בעינה עומדת..איך אני מזהה שזו הקושחה החדשה :P

פורסם

יש לך את ההודעה הרלוונטית כאן:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=349816.msg3186835#msg3186835

משם תתקדם הלאה בדיון ותראה שגם אלכס קנה את המסך עם הריוויזיה החדשה, ויש עליו כל מיני סימני זיהוי ש"מסגירים" שזה Rev A01.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים