פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים שלום,יש ברשותי כמה קבצי archive ואני מעוניין לאחד אותם לקובץ אחד ובנוסף שלא יהיו לי בקובץ שאצור קבצים כפולים.כיצד עושים זאת ? ? ?אני משתמש בתוכנת Outlook 2003 במערכת הפעלה XP.
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים נערך עקב בדיקה...פתח OUTLOOKפתח קובץ ארכיב ראשון (file - open - outlook data file )שם תעשה IMPORT של המידע מהקובץ השני - ותבחר שלא להעתיק כפוליםאל תשכח שני דברים - לפני פורמט PST של 2003 הקבצים היו מוגבלים ל-2 ג"ב (ולא תמכו UNICODE ) לאחר מכן הם היו פשוט נדפקיםלכן בדוק טוב לפני שאתה מתחיל מה פורמט הקובץ שאליו אתה משלבדבר שני קבצי PST הם רגישים - ככל שהקובץ גדול יותר כך הוא הופך רגיש יותר (וכך גם יותר איטי וקשה לגיבוי)ובכל מקרה לפני שאתה מתחיל - גיבוי של המידעכל טוב,גבריאל
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים מחבר שלום גבריאל, ותודה על תגובתך. האם ישנה בעיתיות עם הפעולה הבאה: ליצור קובץ Archive חדש, לפתוח אותו בתוך האאוטלוק... בנוסף לפתוח את כל ה-Archives האחרים ... ופשוט לגרור משם את ההודעות באופן ידני לתוך הarchive החדש שיצרתי.... מה דעתך ? ? זה לדעתי על בטוח לא ?
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים הבעיה היחידה היא שכך יכולים להיוצר לך ITEMS כפוליםאם זה לא מהווה בעיה - DO IT - וכן זה הרבה יותר בטוחגבריאל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.