עבור לתוכן

המלצה למסך 22" למשחקים עד 1300 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום :)

יש לי כרגע DELL E228WFP, ואני ממש נהנה מהמסך הזה, אני צריך לקנות מסך נוסף לעוד מחשב שיש לי, וחשבתי על ASUS VW222U שהוא 2MS ואמור להיות מתאים יותר למשחקים...

השאלה אם יש משהו עדיף במחיר של עד 1300 שקלים, ואך האסוס ביחסית ל DELL באיכות תמונה באופן כללי... ( אני יודע ששניהם TN, אבל בכל זאת )

תודה רבה ;)

פורסם
  • מחבר

שאלה עד כדי כך מסובכת ?! :nixweiss:

פורסם

DELL E228WFP,

אמרת שאתה נהנה מהמסך?

אז למה לא תקנה עוד אחד כזה?

פורסם
  • מחבר

5MS, ואם אני כבר קונה עוד אחד, אז שיהיה 2MS שיהיה טוב עדיף למשחקים...

פורסם

בדל יש מריחות?

פורסם
  • מחבר

שמע לא שיחקתי עם 2MS, אבל יש בצדדים כזה מריחות... בוא נגיד ש ב CRT שהיה לי ראו יותר טוב במשחקים... 2MS יהיה עדיף בזה ? האיכות של האסוס המדובר לא פחות טובה משל הדל ?

פורסם

עקרונית הבדלים נראים לעין אין...

ככה שהמלצתי תלך הפעם לדל שכן גם אותו ראיתי ורואים בו מצויין.. ואם אתה מרוצה ממנו כדאי שתלך עליו...

סוס מנצח לא מחליפים :)

בכל מקרה גם אם תבחר ללכת על האסוס בסוף תהיה מרוצה מאוד שכן מבחינת זמן תגובה מדובר במסך בעל זמן תגובה מהיר מאוד לפי XBITLABS מהמהירים שנראו על פאנל TN...

אני יכול להגיד לך שזה לא כמו CRT.. אבל אין ספק שמדובר במסך בעל זמן תגובה יחסי מאוד מאוד מהיר שכן לא שמתי לב לשום מריחות וכאשר אני מזיז את העכבר(בדיקה מאוד אפקטיבית למען האמת) מהר מאוד זה ממש נראה כאילו הוא נמצא על קצב רענון יותר גבוה מכל LCD שראיתי.

פורסם
  • מחבר

ראית את שני המסכים וזה טוב ! מבחינת איכות תמונה הרגשת בהבדל לרעת אחד מהם ?

פורסם

5MS, ואם אני כבר קונה עוד אחד, אז שיהיה 2MS שיהיה טוב עדיף למשחקים...

אתה יודע משהו השתמשתי פעם במסך 16 MS למשחקים ואני לא ראיתי מריחות :nixweiss:

אני לא יודע איך אתם בכלל שמים לב לזה,שאני משחק אני מרוכז מאד במשחק ובכלל לא הרגשתי במריחה אחת קטנה. (וכן שיחקתי ב-UNREAL ו CS)

אבל שעשיתי באמת בדיקה זמן תגובה לפי כמה תוכנות שמתי לב למריחות,אבל מה זה משנה בזמן משחק לא מרגישים את המריחות (אלא זה ממש אבל ממש מורגש)

ככה שזה לא ממש משנה אם הזמן תגובה יהיה אפילו 8 MS זה לא דבר שכדאי להשקיע בו :jump:

פורסם

הייתי הולך על ה - 222H של CHIMEI בתקציב.

כל מסכי ה - 22' מתאימים למשחקים.

פורסם
  • מחבר

הוא אמור להיות עדיף על ה E228WFP ?

פורסם

כן (מבחינת כניסות וארגונומיה), ומבחינת איכות תמונה לא יהיה הבדל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים