עבור לתוכן

אפשר לשנות תפריטים ב-WORD?

Featured Replies

פורסם

1. ב- WORD , כשלוחצים על המקש הימני, נפתח תפריט אפשרויות (גזור, העתק, הדבק, גופן, פסקה, תבליטים ומספור, וכו'), כשמסמנים משהו (בטקסט עצמו). האם יש אפשרות לשנות/לעצב אותו, כלומר להוסיף לו, למשל, מילון, ספירת מילים וכד'?

2. ומשום מה, לאחר התקנת הOFFICE במלואו (כנראה), סימון מילה באנגלית ולחיצה על המילון, לא מראה כלום עד שאני בוחר איזה מילון אני רוצה מתוך השניים. על מילים בעברית זה לא עושה את הבעיה הזו. איך אני קובע לו מילון כברירת מחדל?

פורסם

1. את התפריט בכפתור הימני בעכבר לא ניתן לשנות ב-Word. אבל סרגלי כלים אפשר לשנות כאוות נפשך ולהתאים אותם לצרכים שלך.

כלים >> התאמה אישית >> פקודות

שם נמצאים כל הכפתורים האפשריים ב-Word (מסודרים לפי קטגוריות), ואתה יכול פשוט לגרור כל כפתור שאתה רוצה לסרגל שאתה רוצה. אם אתה רוצה למחוק את אחד הכפתורים שנמצא בסרגל, פשוט גרור אותו מהסרגל לתוך החלון של התאמה אישית. בנוסף, במצב הזה ישנם הרבה דברים שאתה יכול להתאים אישית לכל כפתור וכפתור בסרגל. לחיצה ימנית בעכבר על הכפתור בסרגל תראה לך בדיוק מה אתה יכול לשנות על הכפתור הזה. תבדוק את האפשרויות שם ותתאים את הכפתורים לצרכים שלך.

בקשר למקרה הספיציפי שלך: רצית להוסיף את "מילון" או "ספירת מילים" לתפריט הכפתור הימני. אז כמו שאמרתי, לתפריט הכפתור הימני לא ניתן להוסיף דברים, אבל בכלים >> התאמה אישית >> פקודות, תחת הקטגוריה "כלים", אתה תמצא את הכפתורים האלה ותוכל להוסיף אותם לאחד הסרגלים במקום לכפתור הימני בעכבר.

2. לא כ"כ הבנתי את הבעייה פה.. אם תרצה, נסה להסביר אותה שוב.

אבל בכל אופן, בשביל להגדיר שפות מילונים אתה צריך דבר ראשון ללכת ל

Start >> Programs >> Microsoft Office Tools >> Microsoft Office - הגדרות שפה

שם להגדיר את השפות שאתה רוצה שיהיו זמינות (בהנחה וההתקנה של ה-Office שלך כוללת את השפות האלו).

אח"כ, ב-Word, לך לכלים >> שפה >> הגדרת שפה, סמן את השפה שאתה רוצה, ואז לחץ על "ברירת מחדל".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים