עבור לתוכן

מה דעתכם על Msi EX400 14.1" 2.0 Ghz? ועל acer aspire 2920z?

Featured Replies

פורסם

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2294

האופציות שלי הן ה MSI הזה עכשיו, או HP 2750EJ בעוד כחודש (מסתבר שאין אותו כרגע בארץ בכלל)

היעוד הוא לסטודנט (ולכן ה 14 אינטצ'). הכרטיס מסך הלא-מובנה ב MSI קורץ לי, בנוסף ל250 ג'יגה. מצד שני גם השם של החברה הוא שיקול - לא בגלל שזה מותג אלא משום ששמעתי רק טוב על האיכות של HP בניידים ועל MSI כמעט ולא שמעתי

תודה רבה על הסיוע

אריאל

עריכה : שכחתי לציין, שה MSI מגיע עם שנתיים אחריות לעומת שנה ב HP

פורסם

לא מכיר את המחשב הנ"ל

אבל יש לי מחשב נייד של MSI כבר חודשיים ואני יכול להגיד לך שאני מרוצה מהכל מלבד זמן הסוללה (שעתיים וחצי בעבודה קלילה בלחץ)

יש לי את הדגם PR600R3 שהוא דומה למפרט שלך רק עם כרטיס מסך מובנה ומסך 15.4

אני יכול לומר לך שההרגשה היא עבודה עם מחשב יקר בהרבה.

המעבד והזיכרון הם יותר ממספיק. המסך ברור וחד (הבעיה היחידה היא שהוא מבריק וזה מפריע אם יש מקור אור מאחוריך) והHD מספיק גדול לשימושים סבירים.

בשביל סטודנט זה יכול להיות מחשב נהדר (רק אל תשכח את המטען שלך, כן?) שיספיק להכל.

ויש גם אחריות שנתיים ככהכ שאתה יכול להיות רגוע

פורסם
  • מחבר

נוסף לי מועמד שלישי, acer aspire 2920z

160GB

2GB

wifi,bt,svideo,vga,3X usb, lan,modm

12.1"

intel X3100

vista home premium

נראה לי ששנה אחת אחריות אבל לפחות האחריות היא בחנות שקרובה לבית ולא במרחק חצי מדינה ממני.

הוספתי את הדגם לכותרת

פורסם
  • מחבר

אני ממש ממש מצטער שאני נודניק, אבל שאלה לגבי מספר רכיבים ב MSI

ערכת שבבים : Chipset SiS 672 DX + SiS 986

1066MHz FSB

כרטיס מסך : ATI Radeon HD3450 256MB VRAM

אם אפשר לקבל טיפה מידע לגבי הרכיבים הנ"ל, בעיקר לגבי הצ'יפסט, שעליו אין טיפת מידע באשכול מידע בדביק (אגב, כל הכבוד למנהלים שאספו את כל החומר לאשכול ההוא)

ועוד שאלה, אם הכרטיס מסך מוגדר כ HD, למה אין לו יציאת HD? לא קריטי לי אבל סתם מעניין

תודה

אריאל

פורסם

צ'יפסטים של SIS זולים יותר מאלה של אינטל, פחות פופולריים (בגלל זה אין אותם בסטיקי) ולרוב פחות טובים.

אין קשר בין כרטיס המסך ליציאת HDMI. השם HD הוא פשוט משהו ש-ATI בחרה להדביק לשמות הסדרה החדשה שלה (במקום ה-X), כי HD נורא "אין" היום וזה גורם לאנשים להתלהב. יציאת HDMI זה סתם תקן להעברת וידאו ואודיו, ואתה יכול למצוא כאלה גם על ניידים עם כרטיס מסך מובנה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה

הצ'יפסט הזה, הוא משהו שעליו יקום או יפול דבר?

הוא מספיק אמין? במה מתבטאים החסרונות מול אינטל?

ושוב, תודה :)

פורסם
  • מחבר

הזמנתי עכשיו את ה MSI EX400 עם Vista home premium מאיבורי ב 3975.

תודה לכל מי שעזר ויעץ

אריאל

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אריאל, האם קנית כבר את MSI ex-400 ואיך אתה מרוצה ממנו ?

האם למישהו אחר יש נסיון עם MSI EX-400 או PR601 של MSI ?

ה EX-400 בא עם Windows Vista

האם למישהו יש מושג אם ניתן להתקין בו XP. החברה מספקת drivers לXP עבור EX-400 בDOWNLOADS LINK .

השאלה היא האם ה CHIPSET של EX -400

( SiS 672 DX + SiS 986 ) מהווה מכשול להתקנת XP או שהוא תואם מלא ל INTEL CHIP SET ?

כמו כן האם T5800 מנצל היטב זכרון DDR2 667MHZ או שהוא מהיר מדי ואפשר להסתפק ב T3400 עם זכרון בקצב כזה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים