פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים שמתי לוח אם אחר במחשב כי הקודם התקלקל אבל אני לא יודעת איך לחבר את הכפתורים,הנורות והusb הקידמייםב- everest רשום שזה לוח אם IBM 8189KUN בעיקון מצאתי את החוברת הזאת: [ftp=ftp://ftp.software.ibm.com/pc/pccbbs/thinkcentre_pdf/13r9196.pdf]ftp://ftp.software.ibm.com/pc/pccbbs/thinkcentre_pdf/13r9196.pdf[/ftp]אבל היא לא מפרטת בכלל איך לחבר אותם
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים תן מבט על הציור שמפרט על רכיבי הלוח אם יש לך שם POWER CONECTOR (מספר 6 לפי הPDF) וכו..לשם אתה צריך לחבר את כפתור ההדלקה..לגבי הUSB לפי הPDF אין אפשרות לעוד חיבורי USB על גבי הלוח אם..
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים ערכי בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=366877.0
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים מחבר זאת רק כותרת..היא אמורה לתמצת את הבעיה באופן כללי,אחרת למה צריך תוכן?חוץ מזה הרכיבים לא נמצאים בדיוק כמו שרשום בחוברת ויש שם front usb אני פשוט לא יודעת את הסדר של החיבורים כי יש 8(4 לכל כניסה)וכנ"ל גם בכפתורים והנורות אני צריכה בדיוק את הסדר שלהםתודה
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים הכוונה שלך ל+/- ? אם כן ..בגדול זה לא משנה בכפתורי הדלקה איפה..מקסימום הופכים..תבדקי אם יש לך סירטוט של ה+/-/DATA וכ על גבי הלוח אם..
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים זאת רק כותרת..היא אמורה לתמצת את הבעיה באופן כללי,אחרת למה צריך תוכן?ואז כל הפורום היה נראה כך:חיבורים בלוח אםמעבד BOXCL בזכרונותלוח GIGABYTEחיבור ESATA(לקוח מכותרות שנמצאות כרגע בעמוד הראשי)והדיון ננעל.כשתסכימי לערוך את הכותרת לכותרת עניינית כמו שמתבקש בחוקי הפורום, שלחי לי הודעה פרטית ואני אבטל את הנעילה.
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים מחבר זה ממש טיפשי הכותרת שלי אומרת בדיוק מה אני צריכה ומי שחושב שהוא יודע אז יכנס ויראה בדיוק מה צריך אבל לא חשוב אתם גם ככה כנראה לא יכולים לעזור לי תודה בכל זאת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.