פורסם 2003 ביוני 2622 שנים ROFLחזק ראיתי ת'פרק.."קני מת" או משהו כזה...כן, והייתה הרגשה שקרטמן "באמת" רוצה לעזור לקני...מי שראה יודע מה הוא עשה בסוף :-X
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים מחבר כן, והייתה הרגשה שקרטמן "באמת" רוצה לעזור לקני...מי שראה יודע מה הוא עשה בסוף :-Xכן איזה סוף מצחיק.. למרות שזה היה הפרק היחיד של soth park היה לי קשה ליצחוק...
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים ממש לא מזיז לי ואני אפילו דיי גאה בטעם המוזיקלי שלי...רק אתה יכול להסביר לי יותר בפשטות מה הכוונה בתולי?לא אמרתי שבתולי זה רע.בסה"כ, יש לך מצע מעולה לבנות עליו את ההעדפות המוזיקליות שלך.הכוונה שלי הייתה כזו: ראיתי הרבה שירים טובים, של אמנים גדולים מאוד שאף אחד לא שמע עליהם (לכאורה) וגם אם כן שמע עליהם בזה המצב נגמר (ז"א, הוא לא שמע אותם). אמנים כמו ג'ניס ג'ופלין וזיזי טופ. עד כאן, מעולה.אבל מה שגרם לי לפלוט את ההערה היא שהשירים של היוצרים כדוגמת הנ"ל, שראיתי אצלך, היו בעיקר הלהיטים שלהם.הכוונה היא שהרחבת הטעם הסתיים שם, בלהיטים הגדולים שאוהבים לשמוע פעם אחרי פעם וזה מעט מטריד.כי בסה"כ הם עבדו מאוד קשה, על עוד הרבה שירים טובים, שלאו דווקא פחות טובים מהשלאגרים שגרמו להם להכרה גדולה ופרסום.אני מקווה שהבנת את הכוונה.
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים אנשים משעממים פה... ומה הוד איכותיותו (מילה מסובחת) מציא? הינה עוד כמה להקות Blind Guardian (אני ממליץ על שיר ציוני וחמוד שקוראים לו Precious Jerusalem) AnThRax Black Sabbath AC/DC (בכלל צריך להגיד אותם?!) MegaDeth MoonSpell
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים ומה הוד איכותיותו (מילה מסובחת) מציא?מסובחת - מסובכת (I assume?!) ומציע..."הצעתי" את הסחורה שלי מספיק פעמים, כבר התעייפתי. 8)
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים לא אמרתי שבתולי זה רע.בסה"כ, יש לך מצע מעולה לבנות עליו את ההעדפות המוזיקליות שלך.הכוונה שלי הייתה כזו: ראיתי הרבה שירים טובים, של אמנים גדולים מאוד שאף אחד לא שמע עליהם (לכאורה) וגם אם כן שמע עליהם בזה המצב נגמר (ז"א, הוא לא שמע אותם). אמנים כמו ג'ניס ג'ופלין וזיזי טופ. עד כאן, מעולה.אבל מה שגרם לי לפלוט את ההערה היא שהשירים של היוצרים כדוגמת הנ"ל, שראיתי אצלך, היו בעיקר הלהיטים שלהם.הכוונה היא שהרחבת הטעם הסתיים שם, בלהיטים הגדולים שאוהבים לשמוע פעם אחרי פעם וזה מעט מטריד.כי בסה"כ הם עבדו מאוד קשה, על עוד הרבה שירים טובים, שלאו דווקא פחות טובים מהשלאגרים שגרמו להם להכרה גדולה ופרסום.אני מקווה שהבנת את הכוונה.אני יגיד לך את האמת כל פעם שאני שומע בטעות איזה שיר טוב או משהו (מסאונד טראק של סרט או פרסומות או כל מיני) אני מוריד את כל השירים של האמן שאני מוצא ועובר עליהם, המוצלחים נכנסים, הפחות נשארים ברשימת הפוטנציאל שלפעמים מהרשימה הנ"ל השירים עוברים לרשימה ואלה שאני ממש לא אוהב ישר לפח...
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים d-wave-ill_be_the_one_(original_radio_mix)-mip.mp3angel_one_-_hold_me_tonight(dj_pontos_remix)-nbd.mp3beat_factory_-_take_on_me_2003_club_mix-nbd.mp3DJ Dave - Stand By Me (Club Version).mp3darude-music__megara_vs_dj_lee_remix-mtc.mp3Dj Virus - All your base.mp3kyau_vs_albert-velvet_morning__megara_vs_dj_lee_remix-mtc.mp3Russenmafia_-_Back_On_Track_(Dj_Sequenza_Remix).mp3sven-r-g_vs_bass-t_-_the_sign__pulsedriver_vs_rocco_mix-xds.mp32_players-pitch_and_shela__jaron_inc_mix-tgx.mp3אין מצב שתשיגו את רובם בקאזזהנתתי פה כמה טראנסים שאני אוהב אבל יש עוד לא חסרים
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים הרשימה המעודכנת....(לא לרדת על כמה מהלהקות בבקשה...)12 stonesmetallicanirvanaaerosmithceline dionמוניקה סקסscorpionsevanescenceoldies-80-60בריאן אדמס ושות'goth metalpunk-blink, offspring,green day and etcgunsromantic crapenya!!errewaycreedbeatlesp.o.dlinkin parksoundtrack of lotr1אם שכחתי משהו אני אוסיף...(ד"א- אני שומע כמעט הכל חוץ מראפ ומזרחית ורוק ממש כבד.)
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים Guns N' Roses - November RainGuns N' Roses - Don't CryGuns N' Roses - Knockin' On Heavens DoorGuns N' Roses - Civil WarLed Zeppelin - Stairway to HeavenLed Zeppelin - Rock And RollDeep Purple - My Woman From TokyoDeep Purple - Black NightPink Floyd - Comfortably NumbPink Floyd - Wish You Were Hereוגם אלה דיי נחמדים, ששמעתי בזמן האחרוןSonata Arctica - TallulahSonata Arctica - Replica
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.