פורסם 2003 ביוני 2522 שנים למה רשום לך בפליליסט שלד זפלין שרים את house of the rising sun?ולמה יש לך את סימון וגרפונקל עושים את מס רובינסון במקום הקאבר של למוןהדז?
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים לד זפלין זה טעות, אלא החיות כמובן (האנימלס)לגבי סיימון וגרפונקל, זה מה שיש לי, אני יחפש את הלמון האדר האלה...
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים נישמע כמו פראודינ על 50 סאנט אין דא קלאב...פשוט תשמעו את השיר.ושיבי, אני לא רוצה להשמע קקי, אבל לטעמי (שבדוגרי לא צריך להזיז לך הרבה) יש לך טעם מוזיקאלי "בתולי" למדי.
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים ממש לא מזיז לי ואני אפילו דיי גאה בטעם המוזיקלי שלי...רק אתה יכול להסביר לי יותר בפשטות מה הכוונה בתולי?
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים הנה שיר איכותי ביותר וקצבי ביותר מלהקה לא כ"כ מוכרת:LostProphets - Shinobi Vs Dragon Ninjaבאמת משהו best.
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים שיבי - Cartman - Heat of the Moment (1:53) אני זוכר את הפרק הזה... אפשר לקבל את זה בבקשה איכשהו ?
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים Dream Theater - Through Her Eyes Dream Theatre - Erotomania Europe - Rock The Night Hevia - Celtic Jam Nightwish - הכל 8) The Connels - ´74-´75 Eiffel 65 - Viaggia insieme a me - זה באיטלקית ואני אוהב את השיר ברי סחרוף - עוד חוזר הניגון - גם למדתי את השיר בספרות אז זה יותר יפה אלה לא הכי הכי יפים היו לי עוד מלא שירים אבל הם נפלו היחד עם הארד דיסק הקודם ואני לא זוכר את השמות אז אלה סתם כמה שיש לי שאני חושב שהם טובים..
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים שיבי - Cartman - Heat of the Moment (1:53) אני זוכר את הפרק הזה... אפשר לקבל את זה בבקשה איכשהו ? תרוקן את התיבה הפרטית שלך ואני ישלח לך לינק...
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים זה חוקי, נכון?באתי לעלות את זה, אבל פתאום אני רואה שמשהו העלה את זה לאורט ;Dhttp://forums.ort.org.il/files/30/1786841/6953870.mp3
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים קודם כל, די להתווכח על איזה סגנון מוזיקלי הוא טוב יותר, ואיזה טוב פחות. כ"א והטעם האישי שלו.אבל מישהו פה אמר לא פעם אחת 'הכושי המפגר' וזה קומם אותי מאוד! עד גזענות! אתה ממש עובר את גבול הטעם הטוב!ועכשיו למוזיקה, נטו.אני אוהב כמעט את כל סוגי המוזיקה חוץ מרוק כבד, 60' 70' 80' ומזרחית.הנה כמה המלצות של שירים איכותיים באמת (לדעתי האישית)::RapTupac - ChangesTupac - Hit 'Em Up Tupac - My NiggazTupac - Dear MamaTupac - Me And My Girlfriend Snoop Dogg - From The ChurchSnoop Dog Feat. Pharell - BeautifulRemedy & Wu Tang Clan - Never Again (שיר שכל יהודי חייב לשמוע!! תשמעו אותו ואח"כ תבינו למה...)Notorious B.I.G - HypnotizeEVE - I've Got What You Need(Eminem & 50 Cent & Busta Rhymes - Hail Mary (Ja Rull DissEminem - The Way I AmEminem - Lose YourselfEminem - Till I CollapseEminem - Sing For The MomentNas - KISSINGNas - I CanR Kelly - I Believe I Can FlyR Kelly - IgnitionCent 50 - In Da Club50Cent - 21 Questions50Cent - Follow Me GangsDMX - Party UpDMX - RightWrongDMX - X Gonna Give It To YaJay Z & Beyonce - Crazy In LoveB2K Feat. P Diddy - Bump Bump Bump:RockLinkin Park - FaintLinkin Park - In The EndLinkin Park - One Step CloserRHCP - Road TrippenRHCP - By The WayRHCP - Scar TissueRHCP - Universally SpeakingRHCP - Suck My KissRHCP - Zephyr SongRage Against The Machine - Do What They Told Yaאלו האהובים עליי ביותר.............. (אם אתם רוצים המלצות על טראנסים/האוסים תגידו, אבל כבר אמרו פה שהת'ירד הוא ת'ירד המלצות של שירה בלבד, אז לא המלצתי על מוזיקה אלקטרונית)
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים Dream Theater - misunderstoodDream Theater - homeDream Theater - metropolisMiniMizer - Sexy men 2003Dream Theater - pull me underDream Theater - beyond this lifeDream Theater - the glass prisonDream Theater - change of seasonsBasicly all cob songsmetallica's old albumsiron maidenand all of Opeth's albums.
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים Armin Van Buuren - Prodemium And PreciousArmin Van Buuren - Burned With Desire
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים מחבר זה חוקי, נכון?באתי לעלות את זה, אבל פתאום אני רואה שמשהו העלה את זה לאורט ;Dhttp://forums.ort.org.il/files/30/1786841/6953870.mp3ROFLחזק ראיתי ת'פרק.."קני מת" או משהו כזה...
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים מחבר (אם אתם רוצים המלצות על טראנסים/האוסים תגידו, אבל כבר אמרו פה שהת'ירד הוא ת'ירד המלצות של שירה בלבד, אז לא המלצתי על מוזיקה אלקטרונית)אני פותח הדיון ואני לא אמרתי כזה דבר אז... ;Dבכיף אני אומר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.