עבור לתוכן

GA-EP43-DS3L VS. P5QL PRO

Featured Replies

פורסם

אנשים יקרים אני דיי מתקשקש עם הנושא הזה.

אני בונה מחשב E8400 למשחקים לא כבדים, לא מתוכנן OC בזמן הקרוב, אולי הרחוק כן (שנה שנתיים), כנ"ל CF

איזה מבין הלוחות עדיף, שמתי לב שממליצים פה הרבה על הג'יגהבייט, ושניהם אותו מחיר בערך, השאלה מה זה עדיף על השני וההפך.

פורסם

אין ממש הבדל ביניהם...

אם אני זוכר נכון לאסוס יש תמיכה ברייד ופיירווייר, אבל לא צינת שאתה צריך את זה, אז נצא מתוך הנחה שאתה לא.

בעיקרון עדיף שתיקח את מה שיותר זול.

קח בחשבון שהסידור של הלוחות הזולים של אסוס די מטומטם... זה עלול להפריע אם תהיה בעיית התחממות או אם תרצה להחליף רכיבים בתוך המארז.

פורסם
  • מחבר

יש לי שימוש בפיירווייר אבל מזה רייד, שמעתי על זה משהו

פורסם

רייד זה חיבור של כמה דיסקים קשיחים ליצירת דיסק לוגי אחד, בעיקרון (מערכת ההפעלה תתייחס אליהם כאחד)

אני מאמין שאם אתה לא יודע מה זה ואתה לא איזה רודף ביצועים מושבע או עורך גרפיקה כבד, אתה לא תשתמש בזה.

אם אתה צריך פיירוויר בעיקרון עדיף לך כבר את האסוס...

רכישה של בקר FW בנפרד והלוח של ג'יגה בייט כבר יהיו יקרים...

עריכה: אופסי, לאסוס הזה גם אין FW.... לP5QE של אסוס יש.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

השכלתי :xyxthumbs:

פורסם

שלא תעז לקחת תג'יגה בייט..לא אם אתה מתכנן OC הוא לא עובר ת420 FSB אחרי שאתה מנסה לעלות יותר מיזה הוא נהיה מטומטם

פורסם

נשמח אם תראה לנו הוכחות.

פורסם

אני הוכחה..עוד מישהו בפורום הזה אמר.. תריץ גם בגוגל ותראה כמה אנשים שברו תראש וניסו 1001 קונפיגרציות שונות כדי לעבור את ה419 fsb

אני אישית עכשיו לא מצליח להמהיר אותו אפילו קצת אחרי שעדכני את הביוס לאיזה 6 גרסאות שונות , פשוט אל תתקרב לזה..

פורסם

קודם כל, אני מניח שלהגיע לFSB 420 יספק אותו, הוא יגיע ל3.8 עם המעבד הזה.

הוא לא נשמע לי איזה אוברקלוקר שכל MHZ חשוב לו...

וחוץ מזה, הלוח של אסוס מציג תוצאות דומות, ככה שאין סיבה לקחת אותו במקום הלוח של ג'יגה בייט..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים