עבור לתוכן

אני לא יודע אם כדאי לי לשדרג 3800+ S939

Featured Replies

פורסם

שלום לכם

יש לי כרגע מחשב עם מעבד 3800+ S939 ולוח שלא קורא מעבר זיכרון סטנדרטי (400) כרטיס מסך 7600GS

קניתי 42' של טושיבה ואני רוצה להשתמש בה במחשב וכמובן לשחק משחקים חדשים ברזולוציות גבוהות כדי להנות ממנה, אני מתכנן (כנראה, אני לא בקיא במחירים) גם לקנות כבל HDMI.

אני לא רוצה להשקיע עכשיו כסף מיותר על המחשב, אמרתי לעצמי אני אקנה כרטיס מסך באיזה 800 שקל ועוד איזה סטיק של ג'יגה(400) בהנחה שהוא יריץ לי משחקים כמו שצריך כי בסך הכל המעבד בסדר גמור, הבעיה היא רק הזיכרון והכרטיס מסך (לדעתי, תקנו אותי אם אני טועה)

יש לי קונה למחשב שלי פלוס 15' LCD ב1100 שקל, מצד אחד אני אומר - נמכור, גם ככה אני צריך מסך חדש וכרטיס מסך.

זה נושא שלא מתאים לשום פורום, זה גם כרטיס מסך גם מעבד גם זיכרון וזה לא בדיוק נושא של מפרט. שאלתי בנושא אחר לפני חודש ואמרו לי שלא כדאי לי לקנות מעבר לכרטיס באיזור ה350 שקל, הבעיה שהוא לא יהיה מספיק טוב ל42'

מה עושים? קונים חדש? בהנחה שאני מוכר ב1100 אני מוכן להוסיף עוד 2000 (כולל מסך זול, יש לי 42' וגם יש כל מיני דילים)

או שאם אני אקנה כרטיס מסך ב800 שקל וזיכרון זה גם יהיה בסדר

קצת סיבכתי את הנושא כי אני בעצמי הסתבכתי איתו, אז בקצרה - האם המעבד הזיכרון והלוח אם יתאימו ויספיקו אם אני אוסיף עוד סטיק של זיכרון וכרטיס מסך יחסית טוב

תודה

אם היה עדיף לפתוח בפורום מפרטי מחשב אשמח אם תעבירו לשם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים