עבור לתוכן

עזרה בקניית רמקולים למחשב + תמונה

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות את הרמקולים האלה שבתמונה:

יש לי 2 שאלות אליכם:

1. האם שווה לקנות את הרמקולים האלה? {אני משיג אותם במחיר של 500 שקלים}

2. יש לי כרטיס קול די ישן מלפני שנתיים וחצי, creative vibra 128, האם ישמעו ברמקולים האלה כמו שצריך לשמוע, או שאני יהיה חייב לקנות גם כרטיס קול חדש....?

המטרה היא כמובן לסרטים, משחקים ושמיעת שירים מכל הסוגים והפורמטים :).

תודה לכל העוזרים.

פורסם

רמקולים מעולים, ישמעו בסדר.

מקסימום לא תהיה מרוצה תחליף מאוחר יותר את כרטיס הקול.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובות :).

רציתי להוסיף עוד שתי שאלות ברשותכם:

1. האם העובדה שהרמקולים יחסית קטנים, ישפיע על העוצמה שלהם? אני אוהב לפעמים לשמוע בווליום ממש גבוה, ואני רוצה שאיכות הצליל תישמר גם בוויליום גבוה. אז ישפיע או לא...?

2. ל-SECTOR:

כמה עולה הכרטיס קול שהמלצת לי עליו?

תודה רבה לכולם. דודי.

עריכה: תודה ל-SECTOR על החיפוש ;).

פורסם

נראה לי שהרמקולים איכותיים מאוד... ואני חושב שגם בווליום גבוה, איכות הצליל תישמר...

ולגבי הכרטיס קול ש-SECTOR המליץ לך - הוא עולה 300 ש"ח.

פורסם

אין בעד מה ;),

בגלל שאסור לנקות בשמות של חנויות אז עשיתי ממוצע בין כל החנויות המובילות ומחירו הוא 330 ש"ח פלוס מינוס.

פורסם

הסאונד של הכרטיס קול שברשותך הוא אחד הטובים - אין כל צורך להחליף כרטיס, אולי לבחור רמקולים אחרים...

http://www.pcavtech.com/soundcards/compare/index.htm

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאני יישאר עם הכרטיס קול שיש לי, גם בגלל שאין לי מספיק כסף :-\ וגם בגלל שזה כרטיס די טוב גם לפי התגובות כאן וגם לפי העבודה איתו. בכל מקרה תודה לכם חבר'ה :-*

פורסם

קודם כל תודה על התגובות :).

רציתי להוסיף עוד שתי שאלות ברשותכם:

1. האם העובדה שהרמקולים יחסית קטנים, ישפיע על העוצמה שלהם? אני אוהב לפעמים לשמוע בווליום ממש גבוה, ואני רוצה שאיכות הצליל תישמר גם בוויליום גבוה. אז ישפיע או לא...?

2. ל-SECTOR:

כמה עולה הכרטיס קול שהמלצת לי עליו?

תודה רבה לכולם. דודי.

עריכה: תודה ל-SECTOR על החיפוש ;).

לא שמתי לב לשאלה הראשונה,

הרמקולים הספציפיים האלה הם ממש לא קטנים לאומת המיתחרים (כדי לך לראות אותם במציאות, סט מדהים),

בקשר לווליום, הם בידיוק למטרה הזאתי.

הסאונד של הכרטיס קול שברשותך הוא אחד הטובים - אין כל צורך להחליף כרטיס, אולי לבחור רמקולים אחרים...

http://www.pcavtech.com/soundcards/compare/index.htm

קודם כל אם רמקולים כמו שהוא רוצה לקנות כרטיס כזה לא יפיק מהם את המיטב וחוץ מי זה אמרתי בפרוש "שקודם כל יקנה את הרמקולים ואז אם הוא ירגיש שהוא זקוק ליותר שיחליף את הכרטיס קול".

פורסם
  • מחבר

הלינק עובד אבל אין שם תמונות :-\

פורסם

לא שמתי לב לשאלה הראשונה,

הרמקולים הספציפיים האלה הם ממש לא קטנים לאומת המיתחרים (כדי לך לראות אותם במציאות, סט מדהים),

בקשר לווליום, הם בידיוק למטרה הזאתי.קודם כל אם רמקולים כמו שהוא רוצה לקנות כרטיס כזה לא יפיק מהם את המיטב וחוץ מי זה אמרתי בפרוש "שקודם כל יקנה את הרמקולים ואז אם הוא ירגיש שהוא זקוק ליותר שיחליף את הכרטיס קול".

לא אתה לא אמרת את זה.....

אתה אמרת:

כדאי לך להחליך לGamesurround Fortissimo III.

אני אמרתי שקודם ישאר ואם הוא ירגיש חוסר שיחליף.

פורסם
  • מחבר

רציתי לדעת אם למישהו יש כרגע את הרמקולים האלה אצלו, ויכול אולי לתת לי חוות דעת אישית על הרמקולים האלה?

ועוד דבר קטן, ברשותכם :), מה הגודל של הרמקולים האלו כולל הסאב? חיפשתי בכל מיני אתרים אבל אין פרטים על הגודל של הרמקולים.

בתודה, דודי. ;)

פורסם

שמעתי אותם מספר פעמים, הם רמקולים למחשב ובזה הם טובים.

אל תצפה מהם לאיכות של רמקול גדול ואמיתי ואיכותי.

יש להם איכות טובה למדי וצליל מדוייק למדי.

אני אשאר עם רמקולים אמיתים בינתיים.

פורסם

ובהמשך לדיון על עוצמת ואיכות הרמקולים מה ההבדל ביינם לרמקולים ממוצעים של מערכת מיני וכמה יש הבדל באיכות ולטובת מי

פורסם

תלוי איזה מערכות מיני.

רובן ממש ממש גרועות אבל יש גרועות פחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים