עבור לתוכן

הסרת AVG 8 והתקנת KASPESKY

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם החלטתי להתקין קספרסקי ולכן מחקתי AVG וכשאני בא להתקין אותו הוא כותב לי שקים אצלי AVG במחשב וצריך קודם למחוק אותו. עשיתי חיפוש ומחקתי שאריות. מחקתי מהREGESTRY בעזרת CCLEANER והוא עדיין רואה אותו איפשהו :kopfpatsch:

המלצות יתקבלו בברכה פשוט אני עכשיו בכלל בלי אנטיווירוס כבר מעל שבוע :)

פורסם

הסרת את AVG באמצעות "הוספה והסרה של תוכנות"?

פורסם

כל אנטי וירוס זו כמו אישה ( :silly: :silly: :silly:) היא מאד קנאית ומאד רכושנית לכן קשה לעבוד עם שתי תוכנות על מחשב אחד...

בדרך כלל שאתה עובד עם שתיים המחשב מאד עייף (גם אתה שאתה עם שתיים אתה מתעייף מהר..)

ועכשיו ברצינות.

לכל תוכנה יש את הקבצי דאטה מלבד התקנה שאתה מסיר בתוכנות ניקוי וההתקנה בלוח בקרה.היה לי את זה עם ה AVG כאשר ניסיתי להתקין 8 גרסה מסחרית

אחרי שהסרתי גרסה חופשית (מה לעשות סקרנות..) בכל מיקרה זה הרס לי לגמרי את כל המחשב..

אתה צריך ללכת לרג'יסטרי לחפש בזהירות תיקיות של AVG ופשוט למחוק אותן.אחרי זה תאתחל את המחשב ותעשה את הדברים הבאים.

לא בדפדפן אלה בסייר הכללי שאתה במחשב !!!

כלים (TOOLS ) אפשרויות תיקיה (folder options) צפיה (view) צפיה בתיקיות מוסתרות (show hidden folder and file)

בברירת מחדל זה מוסתר

סמן את העיגול באפשרות הצפיה לחץ אישור והחל וצא מזה

עכשיו שלב שני

ב C - תחפש את תיקית הדאטה בתוך document and setting תחת הפרופיל עם הנפח הכי גדול - סביר להניח שזה הפרופיל שלך !!

או פה

Local Settings

או פה

Application Data

עריכה

כרגע הייתי ברג'יסטרי שלי וזו התיקיה שאתה צריך למחוק

AVG8 Shell Extension

פורסם

אחרי שהסרת , ביצעת ריסטרט ??

כיוון שהייתי לי פעם ת'בעיה הזאת , שכחתי לעשות ריסטרט ...

פורסם
  • מחבר

כן אני הסרתי אותה כמו שצריך וגם עשיתי ריסטים מאז כלום לא השתנה

אני רק יום חמישי יהיה בבית אז אני ינסה לעשות מש ש RADEON כתב לי

תודה על העזרה :)

פורסם

אני רק מציע לך לגבות את המערכת הפעלה לכל מיקרה בשיחזור מערכת.כי התעסקות עם הרג'יסטרי היא סיכון.תגדיל ראש ותעשה קובץ שיחזור לכל מיקרה.

פורסם

תתקין מחדש AVG ותסיר אותו עוד פעם.

פורסם

אני לא חושב שזה חכם.

התקנה על התקנה רק תגרום לעוד "גרורות" ברגיסטרי וסתם תיצור שרשרות מתות מיותרות

צריך להסיר בצורה זהירה וזהו.

כי את ההתקנה הראשונה שהשאריות שלה יוצרות את הבעיה הוא צריך להסיר.תחשוב מה יהיה אחרי שיהיה לו שתי התקנות להסיר ולא אחת.

פורסם

תתקין מחדש AVG ותסיר אותו עוד פעם.

הוא יכול,אבל חבל על התרחה.

תוריד את כלי ההסרה של AVG מאתר החברה.

יותר עדיף מאשר להתעסק ברג'יסטרי ללא ידע בנושא.

פורסם

אני לא חושב שזה חכם.

התקנה על התקנה רק תגרום לעוד "גרורות" ברגיסטרי וסתם תיצור שרשרות מתות מיותרות

צריך להסיר בצורה זהירה וזהו.

כי את ההתקנה הראשונה שהשאריות שלה יוצרות את הבעיה הוא צריך להסיר.תחשוב מה יהיה אחרי שיהיה לו שתי התקנות להסיר ולא אחת.

לפעמים בתהליך ההתקנה עצמו, מפתחות לא נכתבים כמו שצריך. ברגע שאתה יוצר את המידע מחדש, אתה גם רושם לתוכנת הUNINSTALL מה להסיר בדיוק מחדש. יותר נזק זה בטוח לא יכול לעשות, כי כשאתה מתקין את התוכנה מחדש היא תדרוס את המפתחות הישנים שהיא יצרה בכל מקרה.

הוא יכול,אבל חבל על התרחה.

תוריד את כלי ההסרה של AVG מאתר החברה.

יותר עדיף מאשר להתעסק ברג'יסטרי ללא ידע בנושא.

לא הייתי מודע לכלי שכזה. כמובן שזאת האופציה העדיפה :)

פורסם
  • מחבר

בסופו של דבר הורדתי את תוכנת ההסרה והכל הצליח,תודה רבה לעוזרים :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים