פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים יש לי את המחשב שלי שקניתי אותו לפני 3 שנים ואני רוצה לחזק אותו אז קניתי לו כרטיס מסך טוב (HD4850) ועכשיו יש לי בעיה רק עם המעבדאז לאחותי יש מחשב והיא משתמשת בו לאופיס פעם בשבוע בערך אז חשבתי לקחתי אותו ופשוט להתקין עליו את הכרטיס מסך החדשורציתי רק לשאול אם זה כדאי לי בכללהמחשב שלי:לוח אם : ASUS P5N32-SLI DELUXEמעבד: PENTIUM 4 3GHZ HTספק כוח: HEC 550ושל אחותי:Motherboard Name Hewlett-Packard HP Compaq dc7700 Convertible Minitower - זה הלוח אם זה המעבד : CPU Type DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz (12 x 250)המחשב של אחותי זה מחשב קומפלט של HPהדבר שהכי מדאיג אותי זה שאני לא חושב שיש ללוח אם חיבור של PCI EXPRESS בשביל הכרטיס מסך.
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים HP לא טורחים לציין איזה לוח בדיוק יש במחשב הזה, אבל לא נראה לי שתמצא לוחות 965 ללא PCIE. למה שלא תפתח את המארז ופשוט תסתכל פנימה?(וכמובן לא טרחת לציין את שאר מאפייני המחשבים, כמו זכרון, ועד כמה אתה מוכן להתחיל להחליף חלקים נוספים בין שניהם... אבל בגדול, ה PENTIUM D חזק יותר)
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים מחבר אצלי בלוח אם יש חיבור שנקרא PCI EXPRESS X16ובHP לפי מה שהסתכלתי יש חיבור PCI EXPRESS אבל לא נראה לי X16 אצלי הX16 צבועים בכחול ובHP הם לבניםאיך אני יכול להיות בטוחומה זה בדיוק ה X16?
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים עדיף כבר לקנות מעבד חדש או יד שניה..יתן לך הרבה יותר מאשר שילוב של הכרטיס מסך במערכת שלך אחותך..מה גם שאני די בספק עם הספק כוח יחזיק..בכל אופן..תפתח את המארז אם יש על הלוח סלוט שחור (ארוך) עם קליפס לבן בסופו ..ללוח אם יש סלוט PCI-E..אם לא אין... ;Dו-X16 מציין את מספרנתיבי התקשורות בין הכרטיס מסך לערכת השבבים וכו...בכל אופן..אני הייתי הולך על האופציה הראשונה שהצעתי..
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים יש שלוש סוגי חריצי PCI: PCI רגיל, PCIE*1 וPCIE*16. ה*1 זה חריץ קצר שלא דומה לאחרים. הPCI הרגילים הם הסוג שאמו להיות לך הכי הרבה ממנו, ארוכים וקרובים יחסית לקצה הלוח. ה*16 דומים באורכם לPCI אך נמצאים יותר פנימה יחסית לקצה. לאף אחד לא אכפת באיזה צבע החריץ צבוע כל עוד יש רק אחד בלוח.אם החריץ המדובר בלוח של אחותך זהה בצורה ובמיקום לשניים שיש לך - אז זה PCIE.עם זאת, אני בהחלט מצטרף להערות של taotao, וחבל שקנית כרטיס כזה למחשב כזה בלי לבדוק.
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים מחבר אני גם בדעה של להחליף את המעבד ואת הלוח אם וזהואבל אני קצת קצר בכסף בתקופה הזאת רק עכשיו התשחררתי מהצבא והמענק שחרור אני מנסה לשמור בשביל איזה טיול, ואני גם לא איזה גיימר מטורף אני משחק אולי שעה וחצי במהלך השבוע ואולי עוד איזה שעתיים בשבת שמשעמם.בקיצור אין לי בעיה להוציא עוד איזה 500 שקל על המעבד+לוח אם, הקטע שהיום רק הלוח אם זה באזור ה450 שקל..וההבדל בין PCI-E לPCI-Ex16 משמעותי?? יש בכלל הבדל מורגש?
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים לחבר כרטיס מסך לPCI-E X1 זה בלתי אפשריוחוץ מזה, אם יש לך PCI-E X1 אז אני בטוח שיש לך גם X16.
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים מחבר צודק ישאז אם ככה אני לא צריך לקנות בינתיים מעבד ולוח אם.נסתדר עם זה בינתיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.