פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים שלום וברכהלאחרונה נשרף לי איזה קבל בלוח אם ואני לא מצליח לתקן אותו (הלחמתי קבל חדש אבל ככל הנאה שיש עוד אי אלו בעיות שלא מצאתי - הספק תקין)\לכן אני מעוניין לבצע שדרוג למחשב שלי שגם ככה ישן אולם אין לי תקציב כך שאני מעוניין לקנות כרגע לוח אם יחסית חדש שיתאים למעבד הישן אולם שיוכל להתאים גם למעבדים חדשים כאשר יהיה לי תקציב גבוה יותר. המחשב משמש גם למשחקים אבל לא בתדירות גבוהה ולא משחקים ממש חדשים.להלן פרטי המחשב (בין 3 שנים)מעבד: AMD ATHLON 64 3200 939לוח אם GIGABYTE GA-K8NMF-9 (שרוף.....)זכרון 2*512 PC3200 CL2.5 DDR (משדרג ל-2GB)כ. מסך GEFORCE6600GT ספק 500W של TTראיתי שאפשר להשיג את הלוח אם שלי באזור ה-250 ש"ח יד שנייה לא בטוח שזה הדבר הכי משתלםאשמח להצעות
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים או שאתה לוקח לוח שמתאים למעבד ולזכרון הנוכחי - או שאתה לוקח לוח שמתאים למעבדים ולזכרונות של היום. האחד סותר את השני.
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים ^^^^ מסכיםאם מצאת את הלוח כמו שלך ב250 אולי תתמכח קצת לאזור ה200פחות מזה אף אחד לא ימכורמעבר לזה לא יתאים לך .....שלחתי לך ה''פ אם תרצה אני אוכל להחליף לך את הכבלים ...אגב ''אני מעוניין לקנות כרגע לוח אם יחסית חדש שיתאים למעבד הישן אולם שיוכל להתאים גם למעבדים חדשים כאשר יהיה לי תקציב גבוה יותר''כולנו מעוניינים בכזאת אפשרות ביגלל זה היצרניות משנות תושבות ולוחות!במיוחד כדי שלא נעשה כאלה דברים ו''נחסוך כסף'' על הגב שלהן
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים ^^^^ מסכיםאם מצאת את הלוח כמו שלך ב250 אולי תתמכח קצת לאזור ה200פחות מזה אף אחד לא ימכורמעבר לזה לא יתאים לך .....שלחתי לך ה''פ אם תרצה אני אוכל להחליף לך את הכבלים ...אגב ''אני מעוניין לקנות כרגע לוח אם יחסית חדש שיתאים למעבד הישן אולם שיוכל להתאים גם למעבדים חדשים כאשר יהיה לי תקציב גבוה יותר''כולנו מעוניינים בכזאת אפשרות ביגלל זה היצרניות משנות תושבות ולוחות!במיוחד כדי שלא נעשה כאלה דברים ו''נחסוך כסף'' על הגב שלהןלמה אתה מתכוון "לוח אם חדש למעבד ישן" 939 זה חדש יחסית אבל כבר כבר מזמן לא רלוונטי לשוק שיש לך היום כרונולוגית זה סוקט ישן.AM2+AM2 939 754462הכל תלוי..לי למשל יש 939 והצלחתי להשיג לוח כמעט זהה לשלי עם הבדלים מינורים..וגם מעבד זהה לשלי שיהיה לי תחליף למיקרה שאני אצטרך.וזה לא היה יקר כל כך.אם אתה רוצה התאמה למעבדים חדשים תקנה לוח חדש אבל הוא לא יתאים למעבד ישן.גם אם פיזית תצליח להרכיב זה לא יעבוד.
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים אם אתה רוצה התאמה למעבדים חדשים תקנה לוח חדש אבל הוא לא יתאים למעבד ישן.גם אם פיזית תצליח להרכיב זה לא יעבוד.בערך זה מה שהתכוונתי
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים מחבר א. תודה רבה לכל המגיביםב. אני מבין שהמצב קשה- ככל הנראה אחפש לוח יד שנייה אחרת החלפת לוח+מעבד+זיכרון יגרור אותי ל800 ש"ח לפחות. אם אתם מכירים מישהו שיש לו לו לוח מתאים או שאתם ממליצים על לוחות מסוימים אשמח לשמוע. ג. קוריוז- לקחתי את המחשב למעבדה אשר מתמחה גם באלקטרוניקה ע"מ שינסו להחליף את הקבל, בתקווה שזה יעזור. במעבדה טענו כי יש גם בעיה עם הספק. בעיקרון היה אולי מקום להאמין למעבדה אולם הספק שהבאתי להם לא היה הספק המקורי שאיתו התקלקל הלוח (למרות שהספק הזה נבדק והוא תקין) אלא ספק חדש שיצא מהאריזה של חברת HEC (אפילו לא גנרי) שגם נבדק לפני שהבאתי להם.הבחור הציע להחליף לי את הלוח בלוח יד שנייה (לא ברור איזה) תמורת 400 ש"ח.....משום יש לי הרגשה שאני לא אלך אליו שוב....
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים 400 שקל זה סביר אבל....דגם לוחמצב לוח עבר אוברקלוק או לא.שמור עם אביזרים או לא.עם הפחית האחורית (זאת שאתה מחבר למארז שאתה מרכיב את הלוח)נקי מאבק ולא עבר התעללות.רצוי צ'יפסטים של אנוידיה אנפורס 4
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים מחבר אינני חושב ש-400 שקל זה סביר ללוח אם יד שנייה שבטח לא אקבל עליו אחריותמצאתי מספר דגמים שאני חושב שמתאימים לי1. דגם זהה לשלי -יד שנייה ב-200 עד 250 ש"ח מלוח יד שנייה(פרטי) ללא אחריות2. לוח אם יד שניה ALBATRON דגם KM51PV מיועד למעבדי AMD 939 מבוסס NFORCE4 ב- 270 ש"ח עם אחריות לשלושה חודשים (מניח שהוא pci-e , מצאתי מפרט רק של סוקט 754 ושם הוא pci-e).3. יד ראשונה. לוח אם Msi K8N Neo NF4 Ultra Socket 939 Bulk ב-330 ש"ח עם אחריות לשלוש שנים4. יד ראשונה. Gigabyte GK8N51PVMT N-Force430 Socket 939 ב 355 ש"ח עם אחריות לשלוש שנים5. יד ראשונה. Gigabyte GA-K8N-SLI nForce4 SLI Socket 939 ב-355 ש"ח עם אחריות לשלוש שנים.אני חושב שבשביל עוד 100 ש"ל שווה לקנות יד ראשונה עם אחריות. (רק שאני לא יודע איזה מבין אפשריות 3-5)..אשמח לדעתכם
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים מספר 3 , MSI !תגיד , עכשיו שאני חושב על זה..למה שלא תחליף כבר לוח ומעבד?אני בטוח שאתה לא אוהב במיוחד את האתלון הזה ......
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים מחבר חריגה תקציבית. לפי החישוב שלי אני אצטרך להחליף לוח+מעבד+זכרון שזה לכל הפחות 800 ש"ח וככל הנראה יותר. אני לא גיימר חזק והמטרה היא למשחקים סבירים. אני חושב שאם כבר עדיף לי להשקיע בכרטיס מסך משופר באזור ה-400 ש"ח כי אני קופץ 3 דורות מהכרטיס שלי (6600GT)אני כרגע בחשש שאקנה את הלוח ואז אגלה שגם המעבד לא טוב ואז סתם בזבתי כסף כי היה באמת כדאי לבצע שדרוג כללי כפי שהצעת...האם אתה בטוח שמספר 3 עדיף (ויותר מזה -שהוא מתאים למחשב שלי..)?
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים אני חושב שהוא מתאים ..לפי מה שראיתי במפרט הוא מתאים...אני כמעט בטוח אבל תחכה לעוד תגובות אני לא רוצה להטעות אותך סתם..בקשר לכרטיסתקפוץ ב3 דורות ואז מה ?יהיה לך צוואר בקבוק עם המעבד המעפן הזה ?ואז תצטרך שוב לוח חדש ומעבד חדש ?
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים מחבר אולי אם אצטרך, אבל זה לא יהיה זמן הקרוב עקב חוסר תקציב. מבחינתי זה עדיין לא הזמן לשדרוג כללי. אני מחפש לפתור בעיה ספציפית והיא להחזיר את המחשב לעבודה במחיר מינימלי ובסיכון מינימלי לכך שהלוח ישרף שוב ואצטרך לחזור על התהליךראיתי פה באתר בלח יד שנייה עוד לוחות אםDFI Infinity NF4 Ultra .6 ב-370 ש"ח לא ברורה מידת האחריות7. ECS KN1 SLI Lite V1.0A -סוקט 939 AMD ב-150 ש"ח. אין אחריות
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים אם אתה לוקח אל הDFIזה אחלה לוחגם לאוברקלוקלא הייתי חושב שצריך אחריות אם היית קונה לוח כזה ....
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים מחבר טוב. עדכון מארועי הימים האחרונים מישהו כבר קנה את מספר 6 (DFI) ומספר 3 (MSI) לא זמין מצאתי דרך KSP את הלוח הבא : 8. ASUS - Asus A8N-LA s939, GF 6150, DDR400x4 DC, VGA, PCI-E, ,GBL- 1 Year Warranty ב-320 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=3492 האם gf6150 אומר שיש כרטיס מסך מובנה בלוח? ואם כן האם אפשר לשלב אותו אם הכרטיס מסך שלי 6600GT? והאם זה שהם מציעים רק שנה אחריות ולא 3 כמו על לוחות אחרים צריך לגרום לי לחשוד?? שאלה נוספת: מה ההבדל בין nForce 430 ל nForce 4 ? יש באיזב מקום דירוג כרונולוגי ו/או טכנולוגי של כל ה-chipset?
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים הלוח הזה של ASUS "נחמד" - יש אותו לחבר שלי במחשב הישן - עדיין עובד מצויין (עם OC קטן)יש עליו כרטיס מסך ONBOARDהוא לא יפריע עם תתקין את הכרטיס מסך שלך - הוא "יתעלם" מה- ONBOARD (אם אני לא טועה צריך לשנות ההגדרה בביוס)האחריות בגדול - כן צריך לחשוש - לא סתם האחריות לשנה בלבד - אבל זה סיכון שצריך לקחת (היום רוב הלוחות עד 3 שנים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.