עבור לתוכן

האם יש בארץ frame relay?

Featured Replies

פורסם

התקשרתי לנטוויזן ואמרו לי שיש להם שירות חדש שמאפשר מהירות שליחה כמו ההורדה ושעוד מעט יהיו פרטים ואמרו לי מתי להתקשר ...כשהתקשרתי אמרו לי שמעולם לא שמעו על דבר כזה ולא ידוע על דבר כזה ....ובכן אז שאלתי היא האם יש כזה שרות בארץ ואן כן כמה זה עולה ...תודה מראש למגיבים

פורסם

טוב אני מניח שלא הסברת נכון את עצמך במשפט הראשון.

לעיניינינו- רשת Frame relay הייתה מבוססת על מיתוג מנות X.25, ורוב המיכשור היה שייך למוטורולה. היא היתה נפוצה מאוד בסוף שנות ה-80 ותחילת שנות ה-90. הרשת הצליחה במיוחד עבור אירגונים קטנים עד בינוניים. מדובר על שליחת במהירות של 64Kbps עד 128Kbps.

הרשת הצליחה מאוד אבל בתים ועסקים אחרים לא הרשו לעצמם הוצאה כספית יחסית גדולה בחודש.

פורסם

יש גם את הsuper frame realy שיכול להגיע עד 144 מגה ביט שליחה והורדה בישבילו אתה לא צריך ספק אינטרנט אתה רק מתקשר לבזק

ומשלם 10000שקל בישביל הקו 6500שקל החזקה חודשית והמחיר החודשי משתנה (תלוי במהירות) 2מגה ביט זה 870שקל לחודש

ברור שזה לא משתלם בכלל :-\ אלה הם כן אתה חושב לכיוון של פתיחת ספק פרטי ( כולם התחילו ככה)

פורסם

יש גם את הsuper frame realy שיכול להגיע עד 144 מגה ביט שליחה והורדה בישבילו אתה לא צריך ספק אינטרנט אתה רק מתקשר לבזק

ומשלם 10000שקל בישביל הקו 6500שקל החזקה חודשית והמחיר החודשי משתנה (תלוי במהירות) 2מגה ביט זה 870שקל לחודש

ברור שזה לא משתלם בכלל :-\ אלה הם כן אתה חושב לכיוון של פתיחת ספק פרטי ( כולם התחילו ככה)

מוזר , לא מכיר.

אם אתה מתכוון ל- 144 מגה ביט לשליחה, מדובר במספר רב של קווי ISDN , ולא ל- Framerelay.

פורסם

ניתן למצוא לא מעט רשתות Frame Relay בבתי הספר שלכם, רק תציקו קצת לרוסיות בחדרי המחשבים שיראו לכם.

פורסם

אצלכם זה רוסיות, אצלנו זה רומניות.... ומתפלאים למה המחשבים נגנבים כל חודש ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים