עבור לתוכן

מתי יוצא הארי פוטר החמישי בעברית????????

Featured Replies

פורסם

אוווווףף כממההה אאאפפשששררר לללחחככוות?!?!?

מתי הוא יצא בעיברית????

תאריך? שעה? שנייה? ;D

:cwm39:

פורסם

יקח כמה חודשים עד שיצא בעיברית. הספר מתקרב לאלף עמודים ורק עכשיו החלה מלאכת התירגום.

פורסם

לקראת חנוכה, שזה אומר בערך עוד חצי שנה... ::)

פורסם

שמעתי שעד ספטמבר המתרגמת צריכה לסיים.

פורסם

אנשים אתם יודעים שהספר מסתובב באינטרנט כבר איזה חודש וניתן להורדה... ה-WAREZ אפילו הגיע לספרים... :-\

פורסם
  • מחבר

אנשים אתם יודעים שהספר מסתובב באינטרנט כבר איזה חודש וניתן להורדה... ה-WAREZ אפילו הגיע לספרים... :-\

רק באנגלית :(

פורסם
  • מחבר

לקראת חנוכה, שזה אומר בערך עוד חצי שנה... ::)

מהההה לא יכול ליהיות!!!!!!!!

מה אתם רוצים שאני יעשה כל החופש?!?!?

גררררר >:(

פורסם

לא, הוא לא.

פורסם

"...סיטמצקי מתכננים לפרסם את המהדורה העברית של הארי פוטר "הארי פוטר; ומסדר עוף החול" בחגיגות ראש השנה..."

הארץ...

:-X

פורסם

מהההה לא יכול ליהיות!!!!!!!!

מה אתם רוצים שאני יעשה כל החופש?!?!?

גררררר >:(

תקרא את הספר באנגלית, הרבה יותר מעניין.

פורסם

מה ההבדל? :-X

פורסם

איפה כבר ניתן להשיג אותו בארץ?

(אנגלית)

פורסם

Ibooks/DBook/Mitos .co.il

אבל יכול להיות שהמלאי נגמר, כי אני קיבלתי היום טלפון מ DBook ואמרו לי שהספרים בגרסה האמריקנית כבר נגמרו ונשארו רק בגרסה האנגלית (ואני מעדיף כמובן את הגרסה המקורית)..

פורסם

תקרא את הספר באנגלית, הרבה יותר מעניין.

קצת לא ברור לי הקטע הזה, אתה טוען שהגרסא האנגלית כוללת תכנים נוספים מעבר למה שיהיה בגרסא המתורגמת? ושתכנים אלו תורמים להנאה?

זה מוזר, עוד לא נתקלתי במהלך מסוג זה מצד מו"לים, נו טוב כל יום לומדים משהו חדש.

פורסם

לא..

התכנים הם בדיוק אותם תכנים, הבעיה היא התרגום עצמו.

לא רק שתרגום של ספר לעולם לא מצליח להעביר את אותן תחושות כמו הטקסט המקורי, אלא גם השפה העברית הרבה יותר דלה מהאנגלית שבה נכתב הספר (וכדי להמחיש זאת, נסה לקרוא את שר הטבעות בתרגום עברי) כך שבסופו של דבר, גרסה מתורגמת מספקת פחות הנאה מהגרסה המקורית (וזה גם אם מתעלמים מהעובדה שהגרסה המתורגמת תצא בעוד משהו כמו חמישה וחצי חודשים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים