פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים אני קונה מחשב (E8400) למשחקים בינוניים לא מתוכנן OC או CF ונתקלתי הרבה פעמים בכל מני חברות שמציעות את "אותו המוצר" לפעמים בהפרשי סכומים זעומים איך אני ידע מה הכי טוב מבינהם (יחס השקעה תמורה) ואני אתן כמה דוגמאות. לגבי הקירור למעבד גם פה מצאתי כמה דגמים למרות ששמעתי כבר על הפריזר פרו 7 השאלה אם יש משהו יותר איכותי Scythe KAMA CROSS 3 Heat Pipes CPU Cooler COOLER MASTER HYPER 212 CPU COOLER Scythe KATANA 2 3Heat Pipes CPU Cooler OCZ Vanquisher CPU Cooler
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים תמיד יהיה משהו יותר טוב וכמו שאמר dj-ElectriC הכל עניין של כסף.קירור "טוב" הוא כזה שנותן הורדת טמפ עם שקט מירבי.לא תהנה מקירור שרועש כמו טרקטור או להבדיל שקט מאוד שלא מקרר.רוב הקירורים המוצעים כיום מספקים את הסחורה ואף דומים אחד לשני כפי שראית אתה.אחד טוב שהומלץ לא פעם ואף על ידי ולא נתת אותו ברשימה, הוא Thermalright ULTRA 120 eXtreme.כאמור, הכל עניין של תקציב אותו גם לא נתת פה.
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים כל עוד לא יהיה OC הפריזר פרו 7 המפורסם והמהולל יהיה מספיקאם אתה שואף למערכת מאוד שקטה אז זה סיפור אחר (הפריזר לא מרעיש אבל תמיד יש כאלה שרוצים יותר)אז תבקש המלצה לגוף קירור שקט מאוד ותקבל (אמנם לא ממני)אז יותר מהפריזר ללא OC לא נראה תקבל תמורה. (וגם עם הפריזר תוכל לעשות OC נחמד)
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים מחבר התקציב הוא עד 200 ש"ח בערך לא יותרבגלל זה נתתי כמה דוגמאות (מה הטוב מבינהם)
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים גם MAX ORB של THERMALTAKE הוא קירור מצויין ולא רועש, אבל אם אתה לא מתכוון לעשות OC בכלל הוא לא שווה את הכסף.
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים אם אתה לא מבצע אוברקלוק, או שאתה מתכנן אוברקלוק בינוני בעתיד אז הפריזר 7 פרו של AC יהיה בחירה טובה.
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים מחבר מה לגביScythe KAMA CROSS 3 Heat Pipes CPU Cooler שמעתי עליו אחלה ביקורותוגם עליוScythe KATANA 2 3Heat Pipes CPU Coolerהשאלה שלי היא האם הפרו7 יותר טוב מכל מה שפירסמתי בהתחלה
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים הפריזר לא יותר טוב מחלק מאלה שפירסמת בהתחלה אבל אתה לא צריך את אלה שפירסמת בהתחלההפריזר קירור מאוד טובאומנם לא בישביל OC או משהו בסיגנוןאבל אם אתה רוצה קירור טוב ומתאים לךבתקציב שציינת אין לך מה לקנות מלבד הפריזר שעולה 100 שקל פלוס מינוסאתה לא עושה אוברקלוק הפריזר מתאים בול ומעבר לזה יהיה סתם ביזבוז
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים משהו נוסףאם זה ללוח החדש יש את ארטיק קולינג 4 שהוא לתושבת 478 עם הלוח שהצעתי לך קירור טוב מאוד יתאים לכול מעבד בתושבת הזאתאני אישית משתמש בווהוא גם זול יחסית 50-60 שקל גג.....תשקול אותו אםן אתה לוקח את הלוח ההוא ..קח בחשבון שקירור 775 יותר יקר וגם לוח 775 יותר יקראין הבדל מלבד התושבת לכן כדאי 478 ברמה הזאת.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.