עבור לתוכן

התחדשתי בSatellite L300-1A3

Featured Replies

פורסם

תודה רבה על העזרה פה...

אז אני מתקין את הווינדוס זה בא עם ויסטה

יש משהו שאני צריך לדעת?? זה מחשב נייד ראשון..

פורסם

תתחדש!

אין משהו מיוחד שצריך לדעת. תתקין, אם תיתקל בבעיות, תשאל.

בהצלחה.

:yelclap:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אם אפשר לשאול בכמה רכשתה אותו?

אני שוקל לקנות אותו אחד

פורסם

תתחדש ותהנה ממנו.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום רב,

אבקש עזרה בדעה על המחשב הנ"ל:

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NML3001A3

במידה והלינק לא עובד זהו דגם המחשב : מחשב נייד TOSHIBA מסדרת Satellite L300-1A3

קניתי אותו ואני רוצה לשאול מס' שאלות :

1. האם ויסטה עליו יעבוד הוא סבבה ... הוא 4 ג'יגה, ואם לא האם ניתן להסיר ולהתקין XP ללא בעיות?

2. האם המחשב טוב באופן כללי אם השימוש שלי בו הוא גלישה (רצוי מהירה אני משתגע שהמחשב נתקע) והורדות באימיול וכדומה, האם -5730z - ACER עדיף מטושיבה?

3.ברצוני לחבר אותו לטלוויזיה ולראות סרטים (אין לי LCD אלא טלווזיה רגילה עם שקק CRT), נראה לי שראיתי שאין יציאת S-VIDEO ושאין HDMI , האם ישנה דרך שאוכל לראות טלווזיה דרכו? מתאם משהו?

4. אין לו BLU פנימי . .אמרו לי שאוכל לקנות חיבור חיצוני וכך זה יעבוד לי בצורה תקינה האם נכון הדבר?

אשמח אם תענו לי על השאלות מאוד, אני שוקל לבטל..

תודה רבהההההה מראש, :)

עופר

פורסם

אז ככה ויסטה יעבוד עליו בסדר גמור, תראה אם אתה רוצה מחשב ממש מהיר אז המעבד הזה הוא די טוב בכל זאת כפול ליבה וכאלה אבל יש מעבדים כפולי ליבה חזקים יותר ואם אתה רוצה ממש מהיר אז תצטרך מעבד מסדרה גבוהה יותר.

בקשר לטלויזייה אני לא מבין כל כך אני לא ייענה.

בקשר לבלוטוס אין שום בעייה לחבר וזה עובד רגיל כאילו יש לך בלוטוס אפילו היום עשו מתאם בלוטוס כל כך קטן שכולו נכנס לשקע ה USB ואתה בכלל לא רואה אותו.

אז תעשה את שיקולך וחכה לתשובות של מבינים בנושא של החיבור ל TV

פורסם

היי,

קודם כל תודה רבה על כל התשובות והעזרה ,מעריך מאוד.

כתבת שאם אני רוצה מחשב ממש מהיר עלי לקנות מעבד יותר מהיר, לפי מה שהבנתי מאנשים המהירות של התוכנות ומעבר בינהם במחשב תלוי בזכרון שלו.

במחשב זה יש 4 ג'יגה! שזה דיי הרבה. תגובתך? :)

כמו כן , כתוב בוואלה על ה4 ג'יגה המשפטא המוזר הבא :

" בתאריך 10.12 עודכן הזיכרון ל- 4096MB

המחשב מגיע עם 4096MB ייתכן שמערכת ההפעלה ויסטה תזהה רק 3GB - אך המחשב יעבוד בביצועים של 4GB בזיכרון "

מה זה אומר?

דבר נוסף , האם תוכל לתת לי את דגם הרכיב הקטן של הבלו שאמרת שניתן להכניסו וכמעט לא לראותו (או לינק) .

כמו כן אם ניתן להתייחס לשאלת ההשוואה בינו לבין מחשב הacer שכתבתי בהתחלה .

אשמח לקבל ממישהו תשובה לגבי החיבור לטלוויזיה .

תודה רבה שוב מראש על הכל :)

עופר.

פורסם

עד כמה שאנ יודע וזה כמעט בדוק אם יש מערכת הפעלה של 32 סיביות היא תזהה רק עד 3 ג'יגה וגם תשתמש בזיכרון זה בלבד ה 1 הנוסף יהיה לקישוט בלבד והיא לא תעשה בו שום שימוש.

בקשר למחשב השני שבו התעניינת אז בסה"כ המחשבים מאוד דומים אבל הסתכלתי על כמה מה ACER וראיתי שהם באים עם שנה אחריות ולטושיבה יש שנתיים, ככה ששנת אחריות מאד מטה את הכף, מה גם שבטושיבה יהיה לך 3 ג'יגה של זיכרון.

ובקשר למעבד - זיכרון אז בוא נגיד שדבריך לא מדוייקים ברור שיש השפעה גדולה לזיכרון אבל גם למעבד מן הסתם, גם אז אמרתי המעבד טוב אבל יש סדרות חזקות הרבה יותר אין מה לעשות וברור שיש לזה השפעה.

בקשר לרכיב הסלוטוס ההוא אני אגיע הביתה אני חושב יש לי את הקישור אז אני יישלך לך.

עכשיו מנסיון אישי שלי בקשר לחיבור ל TV:

תראה לי במחשב יש גם S-VIDEO וגם DVI עכשיו הייתה לי TV רגילה ואז ניסיתי להתחבר שליה ב S-VIDEO ולא משנה מה עשיתי לא הצלחתי בסוף קניתי LCD ואז התחברתי עם הDVI אז סתם רציתי לשתף אותך בעניין, אם אני לא טועה תוכל להתחבר עם היציאה של VGA שקיים אצלך במחשב ל RCA (הבננות הצבעוניות).

ד"א אמרת אז אם אני לא טועה שקרנית את המחשב ב 2,800 אז אני חושב שהמחשב הזה ישרת אותך בצורה טובה וגם שווה את המחיר.

אם י ש לך עוד שאלות בכיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים