פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים איך המעבד והלוח אם האלו טובים למשחקים? מעבד AMD Phenom X3 8650 Boxלוח אם DFI LANParty DK 790FX-M2RSלמי אומר שזה גם קשור לכרטיס מסך אז זה הכרטיס: PALIT ATI Radeon HD4850 512MB PCIe בעיקרון איך המעבד והלוח אם קניתי אותם והשישמוש העקרי הוא למשחקים.
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים לא שואלים אחרי שקונים כי אז אולי תתבאס.וזה בדיוק מה שיקרה אם נענה לך על השאלה... כי למשחקים אפשר להשיג דברים יותר טובים מזה בערך באותו מחיר.
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים מחבר כן כבר קניתי מה הם ממש לא טובים? פשוט ביקשתי כבר הרבה זמן עזרה ופתחתי אשכולות ועבר מלא זמן ולא קניתי מחשב אז הלכתי לשמה והוא המליץ לי על זה. דווקא ניראה לי ששלו ליבות זה טוב והוא אמר הלוח אם ממש טוב אז הזמנתי המחשב אמור להגיע מחר או יום שני יש לכם עוד משו להגיד על הלוח והמעבד?
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים מה אתם מבאסים אחלןה של מעבד ,שיהיה תמיכה במעל 2 ליבות למשחקים המעבד שלך ישיג מעל ה-8400שמומלץ היום..
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים מחבר מזאת אומרת שיהיה תמיכה במשחקים מעל 2 ליבות? מה כאילו המשחקים ינצלו רק את שתי הליבות ? טוב גם זה טוב כי זה 2.3 כפול 2 אני לא צריך יותר מיזה ושיהיה תמיכה ב 3 אז בכלל ולא רק משחקים חושב לי אז מה אתם אומרים היה שווה ליקנות את השלוש ליבות הזה מאשר שתי ליבות של אינטל? ואמרו לי שהלוח אם ממש טוב נ.ב קניתי 2 גיג'ה ראם זה מספיק? על XP כמובן לא וויסטה
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים אמרו לך כבר- באותו סכום של כסף יכלת לקנות משהו יותר טוב. מה עוד אתה רוצה לדעת?
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים מחבר גם אמרו לי שאם יהיה תמיכה של משחקים בשלוש ליבות הוא יעקוף את ה8400 זה ניראה לכם יקח הרבה זמן עד שזה יקרה? ועוד משו אז למה ה3 ליבות כן יכל ללת לי יתרון כאילו משו שיכל לנצל את כל 3 הליבות?
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים הגבתי בדיון דומה אתה יכול לראות גם שם את היעילות ביישומים אחדיםיש תמיכה של ה3 ליבות גם במשחקים בודדים כמו UT3 וLOST PLANET לדוגמא שמראה יעילות אפילו לעומת הWOLFDALE הצעיר של אינטל(E7200)הנה תראה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.