פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים שלום לכולם,פירמטי היום את המחשב שלי ואני לא מצליח להחזיר את חיבור האינטרנטיש לי מודם של eci 312 שמחבור לראוטר אלחוטי של edimax התקנתי את הדרייבר של הכרטיס רשת וקיבלתי רשת אלחוטית בכל הבית אבל ללא אפשרות להתחבר לאינטרנטמה עוד עלי לעשות?*לא הגדרתי עדיין שום התקשרות אין לי מושג איך לעשות זאת
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים מה אתה עשית חוץ מלהתקין את הדרייבר?אם זה כרטיס רשת אלחוטי פשוט תתחבר לרשת שלך וזהו.
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים מחבר חוץ מלהתקין את הדרייבר לא עשיתי כלום, הכרטיס רשת שלי הוא לא אלחוטי, המחשב שלי בבית משמש בתור השרת כביכול אני משדר ממני למחשבים בבית
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים ??? זה לא נשמע הגיוני.למה שהמחשב שלך ישמש כשרת (אני מניח שאתה מתכוון שהוא משתף את חיבור האינטרנט) וישדר אלחוטית אם יש לך נתב אלחוטי?
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים מחבר כן בדיוק יש לי נתב אלחוטי שמחובר למודם... אבל שוב אני אומר יש רשת בבית בין המחשבים אבל אין אינטרנט מה שאני רוצה לדעת זה איך להגדיר חיבור אינטרנט
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים מחבר איזה שרת?תסביר בצורה שאתה מבין את זה.יש לי מודם של eci 132 ואליו מחובר ראוטר אלחוטי של edimax, עכשיו אחרי הפירמוט של המחשב שלי אני לא יודע איך להגדיר חיבור אינטרנט
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים אני מניח שאתה מדבר על 312 : אין פה שום קשר למחשב שפירמטת כי הנתב שלך מתפקד כישות עצמאית ברשת. תסביר מה אתה רוצה לעשות כרגע.
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים מחבר אני מניח שאתה מדבר על 312 : אין פה שום קשר למחשב שפירמטת כי הנתב שלך מתפקד כישות עצמאית ברשת. תסביר מה אתה רוצה לעשות כרגע. להגדיר חיבור לאינטרנט
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים יכול להיות שאתה מנסה לעשות ICS ברשת אלחוטית???תכנס ל IP של הראוטר, תגדיר את ההגדרות הנכונות, לכל המחשבים יש אינטרנט, שלום על ישראל
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים אולי התאפסו ההגדרות של הראוטר? בכל מקרה, הוא זה שאחראי ליצור את החיבור לאינטרנט, ואם יש לך רשת, אז בטוח שהבעייה היא בו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.