פורסם 2003 ביוני 2222 שנים האם זה משנה (חיי ההרדיסק, תקינותו....) אם בתוך המאזרז אני אחבר את ההרדיסק בצורה הפוכה, כלומר הצד המתכתי עם הכתוביות כלפי מטה?
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים אם אתה חושב שזאת הסיבה אז תחזיר אותו למצבו הנורמלי ותיראה שלא יהיה הבדלדרך אגב. למה אתה קורא כמה בעיות?
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים מחבר לפעמים המחשב נתקע בהתחלה שאני פותח עמוד כלשהו.אגב, שמתי אותו הפוך כדי שלא יספוג חום משכנו ההרדיסק השני. 8)
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים מחבר אתה פותח עמוד כלשהו שפיזית נמצא על ההרדיסק, נניח שהוא לא תקין, אז יכול להיות שלא תצליח לפתוח שום דבר.אבל במקרה הזה יתכן (אני לא בטוח, אולי אתה צודק) שההרדיסק נמצא במצב כלשהו שמפריע לו לעבוד כמו שצריך.
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים למה אתה מתכוון עמוד שנמצא פיזית על הHD?אם אתה מתכוון לקובץ לא תקין אז זה לא בהכרח קשור לHD. זה יכול להיות בעיה רק באותו קובץ מסוים או בעיה עם המערכת שמנסה לקרוא את אותו קובץ
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים מחבר אם ההרדיסק דפוק, אז יתכן שתהיה לי בעיה בפתיחת קבצים ובכלל בעיה בהעלאת הווינדוס.אולי בגלל שההרדיסק הפוך יש את הבעיה הזאת! :-\
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים אגב, שמתי אותו הפוך כדי שלא יספוג חום משכנו ההרדיסק השני. 8) זה ממש לא בריא להרדיסק להיות הפוך...יש אמצעים יותר טובים לשמור עליו קר
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים מחבר למה לא בריא?מה זה יכול לעשות ואיך אני יכול לשמור עליו קר ובלי להוציא על כך כסף?יש לי רק שתי מקומות להרדיסקים. אם אני שם אותם מקום על מקום אז הם מתחממים מאוד.הפתרון שמצאתי הוא לתלות את ההרדיסק הפוך על אחת המגירות ואז יש רווח של מקום אחד, מה שמקטין את ההתחממות.
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים ההרד דיסק עובד אל מחטים על פלטות אם זה הפוך יכול להיותר שיש מידי פעם אי נגיעה בין הפלטות למחט
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים זה ראשים מגנטיים אבל יש ראשים משני הצדדים של הפלטות ככה שהמצב סימטרי בשני הכיוונים.אין שום בעיה להפעיל הרדיסק בכל זוית שבא לכם, רק שיעמוד יציב בזמן העבודה.
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים זה ראשים מגנטיים אבל יש ראשים משני הצדדים של הפלטות ככה שהמצב סימטרי בשני הכיוונים.אין שום בעיה להפעיל הרדיסק בכל זוית שבא לכם, רק שיעמוד יציב בזמן העבודה.אמן!!לפני שקניתי את המארז של TT חשבתי על ה LIAN-LI מדגם 65 וכידוע שם הדיסקים עומדים על הצד אז התקשרתי ליבואנים של הדיסקים של IBM ן SEAGATE והם אמרו לי שלא משנה באיזה מצב הדיסק יהיה ( כלומר זווית) העיקר שהוא יציב ומחוזק (!!!) בקשר ל WD תעשה את אותו הדבר תתקשר ליבואן ואז תדע!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.