עבור לתוכן

לוחות אם ABIT ..האם מסוכן לקנות אותם כיום ?

Featured Replies

פורסם

בגלל פרישת החברה מייצור לוחות אם ?

פורסם

לא. יש אחריות ויש כל מה שצריך.. אין סיבה לדאגה.

פורסם

איך עוזרת אחריות אם מפסיקים לייצר את הלוחות האלה?

פורסם

האחריות "מחייבת" את החברה להחזיק מלאי של לוחות לכל תק' האחריות. החברה ממשיכה רק שהם מכרו את קו היצור של הלוחות (בטח לאיזה סיני).

מנסיוני הלגמרי אישי עם ABIT, הם ממש בסדר מבחינת שרות.

לוא הייתי שוקל קניית לוח חדש, בטוח הייתי קונה מהם למרות הפסקת הייצור. יש משהו מיוחד בלוחות שלהם... או שאני סתם מתלהב..

פורסם

קודם כל, לחברה יש מלאי של לוחות.

שנית כל, גם אם הוא יגמר, אני מאמין שיפצו אותך בלוחות של החברה שאליה אביט חוברת. (אם הבנתי נכון את התוכנית...)

תהיה בטוח שלא תשאר בלי לוח/פיצוי כספי.

פורסם

בכל חנות נורמאלית, האחריות מתבצעת דרך החנות. אם במהלך תקופת האחריות הלוח הלך, החנות היא זו שצריכה לדאוג לתחליפי דומה - גם אם הוא מחברה אחרת.

פורסם

הוגו, מה "מיוחד" כהגדרתך בלוחות שלהם?

פורסם

לוא הייתי שוקל קניית לוח חדש, בטוח הייתי קונה מהם למרות הפסקת הייצור. יש משהו מיוחד בלוחות שלהם... או שאני סתם מתלהב..

אני גם חושב ככה, אני עובד עם לוחות אביט כבר מעל ל-7 שנים. הם נותנים תחושה יוקרתית, הגימור איכותי ואף פעם אין בעיות.

ממליץ בחום.

פורסם

הוגו, מה "מיוחד" כהגדרתך בלוחות שלהם?

תראה, יש אנשים שאוהבים יציבות, הכל צפוי מראש, אמינות גבוהה ..והם קונים/משתמשים בלוחות כמו ASUS, GIGABYTE וכד'.

אבל לעניות דעתי, מי שרוצה קצת יותר מזה, יילך על ABIT...

..ההסבר הרציונלי: מאז שהם יצאו לשוק עם לוחות, לפני הרבה שנים, הם לא הלכו על הזרם המרכזי אלא דווקא השתדלו ללכת לשפיץ המוביל של יצרניות הלוחות ו..הצליח להם. אבל, כמו שקורה תמיד לאלה שבאמת טובים ומצטיינים, הם נופלים וכרגיל הבינוניים והמתמידים הם אלה ששורדים בסיכומו של דבר.

פורסם

לי זה סתם נשמע כמו תופעה שנקראית "פאנבוייזם". (אל תיפגע כמובן, לא התכוונתי לזה בתור כינוי גנאי)

לוחות של אסוס וGB לא פחות איכותיים משל אביט...

וחוץ מזה, אביט לא נפלו, או קרסו. הם התאחדו עם חברה אחרת.

פורסם

..ממש טוב, הגדרתך כ"פאנבוייזם".. אבל אם כבר אז גם "גירל-איזם"..

עבדתי עם הרבה חומרה בחיי המקצועיים, אין לי להלין בסה"כ על ASUS או GB ועוד חברות טובות אחרות כמו BIO-STAR או DFI למשל, אבל עם כל הכבוד ללוחות אם שלהן, ויש כבוד, זה לא ABIT, שתרמה לנו הצרכנים בכך שאילצה את החברות האחרות להתאמץ ולהזיע בשבילנו יותר בכל האספקטים: עלות, ראשוניות, איכות ואמינות (ואני לא סוכן או בעל ענין בחברה/יבואן).

.. סתם נכנסתי לכמה אתרים ממש נחשבים בחומרה ומה ההמלצות שלהם לגבי לוח האם הנבחר המעודכן לימים אלה?... ABIT.

וזה במצב שכולם יודעים שזוהי שירת הברבור של מחלקת הלוחות אם של חברה זו.

לדעתי זה מכובד.

..וכן, הם לא קורסים אלא החברה המנהלת אותם (בעלי הדעה ובעלי המאה)החליטה שיצור לוחות האם לא רווחי והם יתמקדו בעיקר ב..צגי תמונות למיניהם... פייר, עצוב וקצת עלוב אבל זה מה יש..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים