עבור לתוכן

7800GTX מת, מבקשה המלצה לכטיס חלופי עד 800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

הכרטיס שלי כרגע 7800GTX, בשלבי גסיסה מתקדמים ומראה ארטיפקטים ירוקים על כל המסך. את ה Windows הוא מסרב להעלות ולכן אני כותב לכם מ-Safe Mode. העברתי את הכרטיס למחשב של אחי וגם שם הופיעו ארטיפקטים ירוקים. הכרטיס מת וחבל.

לכן, אני מבקש ממכם, חברי פורום תצוגה וגרפיקה המלומדים, המלצה לכרטיס מסך חדש באזור ה 800 שקל. אני יודע שהמעבד שלי חלש וקצת מגביל את כל העסק. בOverClock ל 2.6 הוא משתווה בערך ל X2 5000, ככה שתהיו בעניינים. אני עדיין בעיצומם של כמה משחקים - GRID, WIC, FC2, Red Alert 3 - שאותם הרצתי על הגדרות בינוניות עם 20-30 FPS. אני מחפש כרטיס שיוכל לתת לי משחקיות קצת יותר חלקה בהגדרות קצת יותר גבוהות, וימצה עד תום את המעבד החלשלוש שלי.

נכון לעכשיו, אני עובד עם מסך LCD 15 (רשאים להרים גבה), ברזולוציה של 768*1024. בקרוב אעבור למסך 22/24 (כן, אני יודע שיש הבדל גדול בין 1050/1680 ל 1920/1200).

9600GT, 9800GT ואולי 4850 (שנראה לי בזבוז מוחלט) על הכוונת. המלצתכם?

פורסם

אז 22 או 24 ?

וה - HD4850 הוא לא בזבוז מוחלט.

פורסם

מה גורם לך לחשוב ש4850 זה בזבוז?

פורסם
  • מחבר

שיהיה 22, בטח לא ישאר לי כסף ל 2408.

מה גורם לי לחשוב שהוא יהיה בזבוז מוחלט? המעבד החלשלוש ובכלל, כל הפלטפורמה העתיקה שאני עובד עליה. S939, DDR1 - רכיבים בני 3 שנים - קשה לי להאמין שהם ינצלו עד תום כרטיסים מהדור האחרון.

פורסם

תראה, מן הסתם HD4850 ייצור לך צוואר בקבוק עם המעבד כן... אבל עדיין אתה לא תפסיד ביצועים

פורסם

סוג הזיכרון לא משפיע על הביצועים (רק הכמות שלו) והמעבד הופך להיות די חסר משמעות ברזולוציות והגדרות גבוהות.

והמעבד שלך אחרי ה - OC הוא מעבד סביר לגמרי (העיקר שהוא כפול ליבה).

פורסם
  • מחבר

אז שווה להשקיע ב 4850? מה אחוז השיפור שהוא מציג בהשוואה ל 9800GT?

במידה ולא ארצה לחרוג מהתקציב לטובת ה 4850, האם יש אופציות טובות אחרות מלבד ה-9800GT?

פורסם

כ - 25%.

אין.

פורסם

יש לנו אותו מעבד רק בסוקט שונה, יש לי 4850 ויש לי מסך קטן יותר ממה שציינת, 19".

נתחיל מזה שיש צוואר בקבוק, זה מורגש בעיקר בקרייסיס [משחק אחד מתוך מאות, אז זה לא מזיז לי] כשהכרטיס מריץ אותו על HIGH אבל עם יותר מדי נפילות FPS לטעמי או במשחקים אחרים כמו NWN וAC באיזורים פתוחים יש האטה מאוד מעצבנת.

אבל חוץ מזה, אין לי מילה רעה על הכרטיס, זו מפלצת ביצועים ואני שיחקתי קודם עם 6600LE, אז השיפור שאני מרגיש יותר דרסטי ממה שאתה תרגיש ואולי גם זה מה שגורם לי להמליץ לך עליו ^_^

פורסם

כ - 25%.

אין.

אממ.. לא.

11 אחוזים הפרש כללי על כלל הרזולוציות (ההפרש הזה דיי קבוע בכל רזולוציה בנפרד)

perfrel.gif

דניס, חבל סתם לזרוק נתון בלי להביא אפילו הוכחה אחת..

אני במקומך הייתי קונה 9800GT עכשיו ומחכה לראות מה יהיה בעתיד

אם יש לך לוח תומך SLI במקרה בכלל הרווחת

פורסם

לא נכון.

http://techreport.com/articles.x/15752

Access denied , אתה סתם פאנבוי של NVIDIA ורואים את זה בכל הודעה שלך.

בכל מקרה לא מסתכלים בטבלאות כלליות שלא משקפות כלום.

פורסם

אל תיסתכל על טבלא כללית כי זה לא מדויק

יש דברים שכרטיסי nvidia טובים יותר מ ati ולהפך ולרוב הטבלא הכללית מכניסה גם נתונים לא רלבנתיים או fps ב רזולוציות שלו משחקים בהם וכו .

הכל מיקרה אני הייתי הולך על ה 4850 .

פורסם
  • מחבר

אני רואה שה 4830 יותר טוב מה 9800GT. איך הוא?

פורסם

ענית לעצמך על השאלה.

אגב הוא די צמוד עם ה - 9800GT, ומפסיד לו במשחקים מסויימים.

הבעיה שלו היא הזמינות כי הוא רק הושק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים