עבור לתוכן

מעבדי 3 ליבות של AMD. כדאי לקנות?

Featured Replies

פורסם

אתה הולך להוציא כסף על מעבד תת רמה שלא שווה שקל ...

קצת מאמץ והוא קורס " AMD " לא פלא שהבלוף עכשיו יוצא החוצה

ואני בטוח שיש במעבדים הישנים שלהם גם באגים K7 - K8

הביקורת איכות שלהם שואפת ל 0 .

פורסם
  • מחבר

אתה הולך להוציא כסף על מעבד תת רמה שלא שווה שקל ...

קצת מאמץ והוא קורס " AMD " לא פלא שהבלוף עכשיו יוצא החוצה

ואני בטוח שיש במעבדים הישנים שלהם גם באגים K7 - K8

הביקורת איכות שלהם שואפת ל 0 .

אני לא חושב שאתה צודק. אני כבר 5 שנים עובד עם מעבדי AMD ואף פעם לא הייתה לי בעיה איתם!

פורסם

תעבוד עם פנטיום 4 ישן ותראה כמה אתה לא מבין במחשבים אתה תגלה שהיה לך עגלה עם סוסה 5 שנים .

אתה נראה לי אחד שמחפש זול וקומבינות , 5 שנים אתה נהנה מהמחיר לא מהמחשב

פורסם
  • מחבר

תעבוד עם פנטיום 4 ישן ותראה כמה אתה לא מבין במחשבים אתה תגלה שהיה לך עגלה עם סוסה 5 שנים .

אתה נראה לי אחד שמחפש זול וקומבינות , 5 שנים אתה נהנה מהמחיר לא מהמחשב

אני לא נמשך בגלל שהוא זול (ובטוח שאני לא מחפש קומבינות)! אני קונה AMD בגלל התמורה לכסף (באותו הסכום אני מקבל יותר...).

כנראה שמי שלא מבין זה אתה (כי אולי "נפלת" פעם אחת בגלל בעייה מקומית במעבד, ואתה חושב שכל המעבדים "דפוקים").

פורסם

א. קניתי 2 מעבדים BOX !

סמפרון . אתלון ושניהם היו זבל תת רמה .

ב . אינטל יותר יקר זאת עובדה אבל בעבודה ובעומס יש תוצאות ...

פורסם
  • מחבר

א. קניתי 2 מעבדים BOX !

סמפרון . אתלון ושניהם היו זבל תת רמה .

ב . אינטל יותר יקר זאת עובדה אבל בעבודה ובעומס יש תוצאות ...

כדי שאתייחס יותר ברצינות לקביעות שלך עליך לבסס אותם בעובדות (מבחני benchmark) ולא על סמך "תחושות".

עפ"י מבחני ה- benchmark ההבדל בביצועים בישומים שאני משתמש בהם הוא זניח (לא ארגיש בהם).

תסתכל במבחנים ששירשרו בפוסט הזה ותבין על מה אני מדבר...

פורסם

אתה קונה בנצמרק או מחשב ?

בבנצמרק ה 4200 בביצועי אופיס ובלה בלה אמור להיות מטוס אז ?

אם אתה רוצה לקנות בנמצרק אני יכול להדפיס לך במחשב שלי זה יעלה לך גרושים 5 שקל לדף בשביל מה לבזבז כמה אלפים ?

אתה ממילא קונה בנצמרקים לא ?

עבדתי בחברה גדולה הרכבנו ללקוחות מחשבים QUAD עם 4GB זיכרון ומה לא והמחשב היה עגלה בקושי זז ... אז תמשיך להסתכל על בנצמרקים .

תתחיל לעבוד קצת במעבדה ותבין שכל הבנצמרקים שאתה רואה בבלוג בפועל זה חארטה מחשב עם 10 ליבות יכול לעבוד כמו פנטיום 3 .

פורסם

תן לי לנחש עבדת באייבורי אוKSP?

פורסם

אם נתעלם לרגע מהשטויות שרשם פה מוטי,

הבחירה שלך לא אמורה להיות קשה מדי,

בסה"כ להסתכל על מבחני ביצועים שמתאימים לשימושים שלך ולהחליט.

http://techreport.com/articles.x/14606

בעבודה יומיומית כמובן שזה לא משנה אם זה 8450 או 5600

במשחקים זה משתנה, אם למשחק יש תמיכה בריבוי ליבות, ל8450 יכול להיות יתרון (למרות שבפועל מה שמשנה זה כרטיס המסך)

ולמכונה וירטואלית הייתי מעדיף יותר ליבות (למרות שכל אחת מהן חלשה מזו של ה5600) וכמובן הרבה זכרון

פורסם

הבעיה היא שהוא משדרג את המעבד על לוח עם סוקט AM2 כך שלא תהיה תמיכה לHT3.0

פורסם
  • מחבר

אם אתה רוצה לקנות בנמצרק אני יכול להדפיס לך במחשב שלי זה יעלה לך גרושים 5 שקל לדף בשביל מה לבזבז כמה אלפים ?

עבדתי בחברה גדולה הרכבנו ללקוחות מחשבים QUAD עם 4GB זיכרון ומה לא והמחשב היה עגלה בקושי זז ... אז תמשיך להסתכל על בנצמרקים .

תתחיל לעבוד קצת במעבדה ותבין שכל הבנצמרקים שאתה רואה בבלוג בפועל זה חארטה מחשב עם 10 ליבות יכול לעבוד כמו פנטיום 3 .

מוטי

אינני רוצה להעליב אותך אבל יש לך הרבה מאוד מה ללמוד בתחום. אני במקרה עובד "רק" 25 שנה בתחומי המחשב, בעל תואר ראשון במדעי המחשב ובעל ניסיון רב בתכנות ובחומרת מחשבים, ואף על פי כן אני תמיד נעזר בפורום הזה כדי לקבל את העצות הטובות ביותר מאנשים מומחים ממני. ב- 5 השנים האחרונות אני עובד רק עם AMD ומאוד מרוצה! מערכת ההפעלה הראשית שלי היא לינוקס ואני מריץ בוירטואליזציה עוד מספר מערכות הפעלה: XP והפצות נוספות של לינוקס ו- BSD.

היתרון הגדול ב- AMD הוא שהם יחסית זולים ונותנים תמורה יפה לכסף. בנוסף AMD פחות מתחממים מאינטל ומאוד שקטים יחסית (במחשב הנוכחי אני משתמש בפתרון הקירור האורגינלי של AMD ועדיין המאוורר מאוד שקט).

זהו! הייתי ממליץ לך ללמוד מחכמים מימך (אנשי הפורום כאן) "לפתוח" את הראש, ולנסות לא להיתפס לסיסמאות![br]פורסם בתאריך: 1.11.2008 בשעה 18:00:31

אם נתעלם לרגע מהשטויות שרשם פה מוטי,

הבחירה שלך לא אמורה להיות קשה מדי,

בסה"כ להסתכל על מבחני ביצועים שמתאימים לשימושים שלך ולהחליט.

http://techreport.com/articles.x/14606

בעבודה יומיומית כמובן שזה לא משנה אם זה 8450 או 5600

במשחקים זה משתנה, אם למשחק יש תמיכה בריבוי ליבות, ל8450 יכול להיות יתרון (למרות שבפועל מה שמשנה זה כרטיס המסך)

ולמכונה וירטואלית הייתי מעדיף יותר ליבות (למרות שכל אחת מהן חלשה מזו של ה5600) וכמובן הרבה זכרון

עמרי:

1. תודה!

2. גם אני מתעלם מדברי החוכמה של הטרול בעל תפיסת המחשבים המוזרה...

3. למכונה וירטואלית עדיף כמה שיותר ליבות, אבל מה לעשות ש- VMWARE SERVER תומך רק ב- 2 ליבות... (אולי בעתיד הוא יתמוך ביותר ליבות, ואז ההתלבטות תהיה פחות קשה)

פורסם

זה לא משנה שVMWARE תומך רק בשתי ליבות,

זה עדיין אומר שגם אם שתי ליבות מוקדשות ספציפית למכונה הוירטואלית, עדיין תוכל לעבוד במערכת ההפעלה המקורית בצורה טובה.

פורסם
  • מחבר

זה לא משנה שVMWARE תומך רק בשתי ליבות,

זה עדיין אומר שגם אם שתי ליבות מוקדשות ספציפית למכונה הוירטואלית, עדיין תוכל לעבוד במערכת ההפעלה המקורית בצורה טובה.

אכן, צודק! אני אשב ואתעמק במאמר שסיפקת לי, ואז אחליט סופית.

תודה רבה :)

פורסם

אני חושב שאתם התעלמתם משיקול אחד שהוא דיי חשוב מבחינתי לפחות

הצריכה של 3 ליבות תהיה כמו של 4 ליבות... 2 ליבות יהיה יותר חסכוני..

אבל בנוגע לשימוש השוטף אני לא יודע מה כולם נגד הרבה ליבות , זה הרבה יותר טוב , WINRAR ממש מנצל ובנוסף גם הרבה מאוד תוכנות

ובאותו מחיר... אבל השיקול של צריכת החשמל מבחינתי הייתה מורידה אותו מהפרק

אה ו MOTI , דיי להיות FANBOY של INTEL

פורסם

דבר ראשון - חפרת.

דבר שני - יש לך פשוט מזל רע או שאתה לא יודע להשתמש במחשב.

מעבדי AMD הם אחלה לגמרי ונותנים יחס תמורה לביצועים גדול מאוד כאשר מדובר בתקציבים נמוכים ובכלל ניתן דוגמא:

ה5600+ מגיע לביצועים של E6400 שזה מאוד מכובד ביחס למחיר שהוא נמכר, ה6000+ מגיע לביצועי הE7200 ושניהם בערך באותו מחיר, ההבדל העיקרי שלוחות איכותיים למעבדי AMD בדרך כלל זולים יותר, כדוגמא אתה יכול לקחת את הM3A של ASUS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים