עבור לתוכן

אני חושב יש לכם טעות בביקורת על "מסכי 22 אינץ'" אשר מופיע בעמוד הראשי של האתר .

Featured Replies

פורסם

בואו נתחיל מזה , בלי לקרוא הרבה ,

הלכתי לסוף לסיכום , יש את רשימת המסכים , ירדתי למסך המומלץ שהינו : Chimei 222h

עכשיו אני מסתכל על הנתונים שלו , ומסתכל על הנתונים של : EIZO FlexScan S2201W

ל EIZO FlexScan S2201W יש יותר היתרונות מאשר של Chimei , אז מדוע בחרו את Chimei ?

ל EIZO FlexScan S2201W יש אחריות מורחבת , יש אגונומיקה מעולה , אין בעיית ארגונומיקה כמו בשל Chimei , האם זאת טעות של רושם הכתבה ?

פורסם

אין שום טעות, פשוט לא קראת את הסיכום מספיק בעיון:

על המסך של EIZO לא נרחיב יתר על המידה ורק נציין שלמעט זמן התגובה, מסך זה הציג את הביצועים הטובים ביותר מכל בחינה ועושה רושם ש-EIZO בהחלט סחטו את המיץ מפאנל ה-TN והוציאו ממנו את המירב. למעשה, היינו בוחרים במסך זה כמסך המומלץ ביותר בהשוואה לולא מחירו היה כפול מזה של יתר המסכים מאותה קטגוריה.
פורסם

המסך היקר ביותר הוא לא בהכרח המסך המשתלם\מומלץ ביותר..

הוא כן יכול להיות המסך הטוב ביותר.

אבל לפעמים לשלם על מסך מחיר של 2 מסכים, בשביל לקבל עוד 10% ביצועים, לא שווים את זה.

בגלל זה הCHIMEI מומלץ.

אני מסכים איתם לגמרי, אני עובד ברשת שמוכרת את המסך הזה, באמת יש לו ביצועים מפתיעים לטובה.

תוסיף ת'עובדה שהוא גם טלויזיה (שידור דיגיטלי, לא אנלוגי[מי משתמש באנלוגי]) כל זה במחיר של שאר המסכים שם..

הוא בהחלט מומלץ.

לא תמיד המותג משתלם!

פורסם

קני איך המסך הזה של כימי בטקסטים וגלישה ? ברוולוציה טבעית ולא טבעית ?

פורסם
  • מחבר

מומלץ בשל מחירו ;) , בשל ביצועיו , הוא לא (יחסית למסך השמי כמובן) , ועל איכות לא מתפשרים ,

למי שאין תכסף להשקיע על מסך כמו הeizo , אז יציעו לו את הchimei, לא ככה?

פורסם

דבר ראשון תודה רבה לארז על הביקורת המצוינת.

לגבי המסקנה - מעבר למה שכבר צויין, אני הייתי מגיע למסקנה שלישית אבל זו לא הנק', עשו לכם טבלה שמרכזת את היתרונות והחסרונות של כל מסך כך שתוכלו בקלות להחליט מה הכי מתאים לכם, כ"א יכול להגיע למסקנה אחרת בגלל צורך קצת שונה.

לבגירה:

כאמור נהניתי מאד מהביקורת חיכיתי לה הרבה זמן (אם כי אבדתי את הסבלנות ורכשתי את ה-VW222U יומיים לפני שפורסמה).

בכל זאת שני דברים שהיו קצת חסרים לי הם כלל נתוני Delta E94 (ולא רק את הממוצע), ואיזו בדיקה של מרחב הצבעים לא הייתה מזיקה.

שאלה בקשר למסך האסוס - באתר xbit ציינו שצריך להוריד את הניגודיות לפחות ל-75%, לפי עקומות הגמא (אם אני לא טועה), האם נתקלת במשהו דומה או סותר?

ריפר.

פורסם

עקרונית הכיול של האסוס משתנה ממקום למקום...

למשל אצלי מוגדר בהירות על 75 וניגודיות על 65 ואצל אבא שלי(חדר שונה לגמרי עם מעט יותר אור) מוגדר 70 ו55...

בשני המסכים רואים נפלא..

גם זמן התגובה שלהם מעולה ואין כלל מריחות...

עקרונית אני חושב שXBIT צודקים.. למרות שהגדרות ברירת המחדל שלו(הגדרות הקופסא) הם בהירות - 90 וניגודיות 70 ככה שזה בסדר...

פורסם

יש משהו בעייתי קצת בביקורות של המסכים, וזה זוויות הצפיה.

הבדיקה של הזווית היא מזוויות מאוד חדות, ככה שכל מסכי ה-TN זהים בתוצאות, אבל שמסתכלים בזוויות פחות חדות יש הבדלים בין מסכי ה-TN השונים.

לי יש -T220, ושהלכתי לראות את מסכי ה-22" TN למיניהם הבחנתי בהבדלים משמעותיים בזוויות הלא כל כך חדות.

וכן זה משמעותי ההבדלים האלה, יש מסכים שמספיק תזוזה קטנה של הראש וכבר לא רואים כמעט, ויש כאלה שיש לך אפשרות לזוז בחופשיות יחסית.

ככה שלדעתי צריך להוסיף נתון בביקורות של זוויות יותר קטנות ולא רק קיצוניות כאלה.

פורסם

יש משהו בעייתי קצת בביקורות של המסכים, וזה זוויות הצפיה.

הבדיקה של הזווית היא מזוויות מאוד חדות, ככה שכל מסכי ה-TN זהים בתוצאות, אבל שמסתכלים בזוויות פחות חדות יש הבדלים בין מסכי ה-TN השונים.

לי יש -T220, ושהלכתי לראות את מסכי ה-22" TN למיניהם הבחנתי בהבדלים משמעותיים בזוויות הלא כל כך חדות.

וכן זה משמעותי ההבדלים האלה, יש מסכים שמספיק תזוזה קטנה של הראש וכבר לא רואים כמעט, ויש כאלה שיש לך אפשרות לזוז בחופשיות יחסית.

ככה שלדעתי צריך להוסיף נתון בביקורות של זוויות יותר קטנות ולא רק קיצוניות כאלה.

:hizuk:

אני אישית לא יודע אם יש הבדל בזיויות הלא כ"ך חדות בין מסכי הביקורת.

ובאמת זה אחד הבעיות שגורמות לי (ואולי לא רק לי) להסס בקניית מסך. כי אני לא יושב באותה צורה ללא תזוזה ואני ממש לא רוצה להזיז את המסך כל פעם

שאני זז מהמסך.

אז לדעתי השינוי בזויות נמוכות הוא דבר דיי חשוב לבדיקה.

פורסם

איזה מסכים אתם ממליצים לזויות קטנות?

פורסם

לרזולוציה של 22 אינץ', אחרי הסתכלות בתצוגות, הכי אהבתי את ה-t220.

אומנם שמסתכלים בזווית לא חדה לא רואים מושלם אבל זה הבדל מינורי, התמונה קצת מצהיבה וזהו.

לעומת זאת יש מסכים כמו ה-2243bw למשל שהתמונה מחשיכה איך שמזיזים קצת את הראש וזה כבר בלתי נסבל...

לעבודה שוטפת ה-t220 מאוד נוח לעיניים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים