פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים מחבר הכל ספקולציות, בעת שאני דיברתי על הטעות של אינטל והטואלטין, זה הכל...
פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים וכמו שהסברתי זה לא הייתה טעותכי הטולאטין מעולם לא היה אופציה רצינית לשוק הביתי...פשוט מבחינת היכולת של INTEL ליצר אותו ולהתחרות איתו ב AMD בעתיד... ד"א אגב אם כבר מדברים... אני די בטוח שאתלון XP על פלטפורמה KT266A מנצח את הטולאטין שעון לשעון... פשוט לא נראה לי שעשו השוואה כזאתי.
פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים בגלל שלאתלון xp יש באס יותר גבוהה........מה עם טולאטין עם הציפסט לrdram? זה יהיה טוב......
פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים חזרה לנושא הראשי ברשותכים:4 זה מספר ממש דפוק...!VooDoo 4GeForce 4Athlon 4Pentium 4win XP 4Radeon 4...כ-ו-ל-ם 4...אבל ה- 4 הראשונים הם גועל נפש של דבר...
פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים בגלל שלאתלון xp יש באס יותר גבוהה........מה עם טולאטין עם הציפסט לrdram? זה יהיה טוב......אבל הבאס על המעבד עצמו הוא "רק" 133... ככה שגם RDRAM לא יתן שיפור מאסיבי... ספק אם בכלל
פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים ד"א, ההאמר יהיה הרבה יותר יקר, כי הוא מיועד לשוק השרתים, ובגלל שהוא מעבד 64 ביט.אפליקציות של 64 ביט לא ישמשו אותך הרבה.
פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים תיהיה גירסה ביתית שלוולפחות מבחינת יצור הוא צריך להיות יותר זול מפנטיום 4.למרות שהוא בטח לא יהיה זול ביציאה שלו...
פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים מבחינת יצור נכון, הוא לא יקר מבחינתם של AMD, אבל למרות שהיצור זול, AMD לא ירוצו וישוקו אתו במחיר"שווה לכל נפש".הם צריכים לשמור על המחיר של האטלון XP לדוגמא, (או הליבה שתיועד לשימוש הביתי באותו זמן) והמעבד לשוק העליון יהיה יותר יקר מהמעבד לשוק הביתי.אם לא, אז יוצר מצב שכולם יקחו האמר, ואז... דרעק. (לAMD, לא לנו!)
פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים KoM, אם הכסף לא חשוב כמו שאמרת, אז קח כבר נורת'ווד 2GHz שגם עשוי ב0.13 וגמרנו. ואם אתה רוצה להשאר באותו תחום מחירים, אני לא חושב שתגיע רחוק בOC עם טואלטין. אבל נסה את מזלך.....
פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים מבחינת יצור נכון, הוא לא יקר מבחינתם של AMD, אבל למרות שהיצור זול, AMD לא ירוצו וישוקו אתו במחיר"שווה לכל נפש".הם צריכים לשמור על המחיר של האטלון XP לדוגמא, (או הליבה שתיועד לשימוש הביתי באותו זמן) והמעבד לשוק העליון יהיה יותר יקר מהמעבד לשוק הביתי.אם לא, אז יוצר מצב שכולם יקחו האמר, ואז... דרעק. (לAMD, לא לנו!)כן, אני מסכים... בטח ישימו עליו תג מחיר כמו שאינטל נוהגים לשים באיזור ה$600~
פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים מחבר KoM, אם הכסף לא חשוב כמו שאמרת, אז קח כבר נורת'ווד 2GHz שגם עשוי ב0.13 וגמרנו. ואם אתה רוצה להשאר באותו תחום מחירים, אני לא חושב שתגיע רחוק בOC עם טואלטין. אבל נסה את מזלך.....סלרון 1200@1500 ? 1600 ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.