עבור לתוכן

מבקש המלצה למעבד+לוח אם+זכרונות ב1000 שקל +-

Featured Replies

פורסם

שלום הייתי רוצה לקבל המלצה ל:

למעבד(intel)

לוח אם

וזכרונות(2GB)

שישולבו עם הכרטיס מסך שכבר יש לי 8800GT המעבד אמור להתאים לOC גבוה לגבי כונן וספק כוח אין דאגה

התקציב: 1000 -+

פורסם

Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore

425

P45 Neo-F s775 C2Q 1333Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E

385

2GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC

225

סה"כ

1035

פורסם

לוחות של אינטל מתאימים לOC ?

פורסם

ב 1000 שקל אתה קונה מאייבורי מחשב חדש לא שווה לקנות בחלקים .

פורסם
  • מחבר

מה הבעיה בחלקים?? יש לי מארז, כונן קשיח, וכרטיס מסך טובים בשביל מה צריך לקנות את אותם רכיבים כשהבעיה שלי היא הכסף ואגב למה לקנות מחשב מוכן מאייבורי יש לי היסטוריה לא טובה איתם בקניית מחשבים ועכשיו אני קונה מהם רק ציוד היקפי שהוא יחסית זול אבל זה לא קשור לפה

אשמח לקבל עוד תגובות

פורסם

אין שום בעיה עם קניה בחלקים.

זה שאפשר לקנות מחשב ב1000 שקל לא אומר שהוא יתן את אותם הביצועים של מחשב בחלקים, ועוד תוסיף לזה את המילה "אייבורי" וכבר זה מתחיל להישמע חשוד.

החלקים שהמליצו לך טובים, הייתי לוקח אותם. אם לא הייתי רואה את המחיר של הזכרונות הייתי אומר לך לקחת יותר זולים, אבל כנראה שNIKE הרכיב את המפרט בKSP, אז זה מסביר את המחיר הזול.

קח בחשבון שאם אני צודק והמפרט מKSP, בחנות אחרת זה כנראה יהיה יותר יקר.

פורסם

ב 1000 שקל אתה קונה מאייבורי מחשב חדש לא שווה לקנות בחלקים .

ואיך בדיוק המחשב מוצע באייבורי?

הוא בטח נולד שלם?

המחשבים ב1000 שקל מורכבים, המחשבים שמגיעים קומפלט מהחברה כמו HP,DELL וכו' עולים יותר

ולא תמיד זה מצדיק את המחיר.

פורסם
  • מחבר

לא בהכרח יותר יקר דווקא את המעבד אני ראיתי בחנות שאני אולי אקנה ממנה דרך מחירון דילרים שהוא משהו כמו 350 אבל הלוח שנראה לי אולי אקח הוא GIGABYTE GA-P35-DS3L והוא 425 לגבי זכרונות ראיתי שם 4 GB ב350 של קינגסטון

זה ייצא 1125

שווה לקנות?

פורסם

כן.

(שים לב שבאייבורי מוכרים את הלוח הזה ב 330 שקל)

פורסם

מחשב חייב לקנות " באנדל " מערכת שלמה לא בחלקים .

מחשבים באנדל מערכת שלמה באייבורי ו KSP עולה גרושים חצי מחיר מאחד שבונה מחשב לבד בבית .

פורסם

מוטי_יוסף- אם אין לך מה לומר שיתרום לדיון, אז פשוט אל תגיב.

לפותח הת'רד.. זה נשמע שילוב טוב, רק אולי עדיף לוח P45 למרות שזה לא משמעותי. הלוח שהמלצתי עליו הוא מאוד זול (לפחות בחנות הספציפית KSP).

פורסם
  • מחבר

גם לדעתי עדיף P45 רק הבעיה שזה יותר יקר וזה קצת בעיה בשבילי

יש לי שאלה עכשיו שיהיה לי 4GB RAM איזו מערכת לדעתכם יהיה לי כדאי להתקין 32 או 64, ויסטה או XP?

פורסם

בשביל זה יש את פורום ווינדוס.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים