עבור לתוכן

מה אני צריכה לעשות אם אני רוצה ויסטה?

Featured Replies

פורסם

לא כל המשחקים עובדים על 64 ביט, לפחות הישנים יותר - ומה שבטוח לחלוטין, ממש לא כולם עובדים בלי בעיות, פ'אצים מיוחדים שצריך להתקין ואני לא יודע מה עוד.

חוץ מזה, תמיד אפשר להוריד גרסת 64 ביט מהאתר של מיקרוסופט אם יש לך גרסת 32 ביט ולהיפך.

ועל נצילות הזכרון במערכת 64 ביט מה יש לכם להגיד? לפני שאתם עונים, תריצו חיפוש קצרצר כאן בפורום. אתם יודעים, בשביל הכיף.

• תגובות 51
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא כל המשחקים עובדים על 64 ביט, לפחות הישנים יותר - ומה שבטוח לחלוטין, ממש לא כולם עובדים בלי בעיות, פ'אצים מיוחדים שצריך להתקין ואני לא יודע מה עוד.

חוץ מזה, תמיד אפשר להוריד גרסת 64 ביט מהאתר של מיקרוסופט אם יש לך גרסת 32 ביט ולהיפך.

ועל נצילות הזכרון במערכת 64 ביט מה יש לכם להגיד? לפני שאתם עונים, תריצו חיפוש קצרצר כאן בפורום. אתם יודעים, בשביל הכיף.

ניראה לי שאתה צריך לעיין טוב טוב ולקרוא על הנושא של הזיכרונות ומערכות ההפעלה הבדלים בין הגירסאות של ה64 ל 32 ביט כי אין לי מושג מה פשר ההודעה שלך!

99% מהמשחקים הישנים עובדים ב64 ביט תמיד אפשר לחפש פאטצ' כבר רשמתי את זה למה להיות :bash:

פורסם
  • מחבר

תגידו... יש אולי איזו גרסת ניסיון שניתן להוריד ולהתנסות קצת לפני שקונים את המלא?

פורסם

כה, אבל אני דיי בטוח שאי אפשר לדבר עליה פה ::)

פורסם
  • מחבר

כה, אבל אני דיי בטוח שאי אפשר לדבר עליה פה ::)

אני מדברת על משהו חוקי לגמרה...

בדרך כלל לכל תוכנה נותנים איזו הדגמה קטנה שניתן להוריד מאתר רשמי בשביל לנסות.

פורסם

אם נניח יהיה לך דיסק של VISTA (יפול מהשמיים, נניח) אפשר להתקין אותו בלי סריאל למשך 30 יום

פורסם

האמת שיצא לי פעם לדבר עם מיקרוסופט ולבקש שישלחו למשרד מסויים כמה דיסקים של וינדוס בלי רשיונות (כי שלנו נהרסו). התגובה שלהם הייתה: "כבר עדיף שתוריד מהאינטרנט".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים