עבור לתוכן

מה אני צריכה לעשות אם אני רוצה ויסטה?

Featured Replies

פורסם

שאלתי כי לחלק ממוסדות הלימוד יש הסכם עם תוכנית הסטודנטים של מיקרוסופט - ואז אפשרי לקבל (בין השאר) ויסטה חוקית ובחינם.

• תגובות 51
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אם אני לא קונה את הגרסא הכי מתקדמת של הוויסטה, אני יכולה לשדרג אחר כך למתקדם בתוספת תשלום או שאצטרך לקנות עוד פעם מחדש?

פורסם

אפשרי לשדרג דרך האתר של מיקרוסופט למיטב ידיעתי.

פורסם
  • מחבר

אוקי, החלטתי ללכת על ה-Home Premium... אני חושבת שזה הכי יתאים לי.

לפני התקנת הוויסטה, אני צריכה למחוק לגמרה את ה-xp?

פורסם

ההתקנה של ויסטה כבר תדאג לזה לבד. לא תמחוק, היא פשוט תדחוף את ההתקנה הישנה לתיקייה נפרדת. לא תוכלי להשתמש בה כמערכת הפעלה, אבל גם לא תאבדי שום קבצים ששמורים בתיקייה ההיא (כל הדברים הספציפיים ליוזר מסויים, כגון תוכן שולחן העבודה, מסמכים, קבצי SAVE למיניהם וכו').

פורסם
  • מחבר

יופי!

אני החלטתי לקנות ושלא מישהו אחר יעשה לי את זה.

רק אמצא איפה הכי זול וזהו ;D

פורסם

אני דווקא חושב שעדיף לפרמט דרך דיסק ההתקנה של הויסטה את הכונן/מחיצה עליה את רוצה להתקין ויסטה.

פורסם

TM, ממש לא חיוני. אם למישהו יש מושג קל במה הוא עושה שם הוא אפילו יוכל להביא את רוב ההגדרות מהXP לתוך ויסטה (כולל הגדרות שספציפיות לתוכנות מסויימות), מה שמאד יקל על המעבר.

פורסם
  • מחבר

עדיין לא החלטתי אם ללכת על 32 או 64.

קראתי את היתרונות והחסרונות אבל עדיין אני לא יודעת מה יהיה טוב בשבילי.

המחשב שלי משמש אותי בעיקר לשעשוע [כלומר, שום דבר עסקי ].

המון [המון!] משחקים. המון מוזיקה. משחקי רשת.

המון אוספים של תמונות. גלישה באינטרנט.

אין לי שום תוכנות של מדפסת או כל דבר אחר מותקן וגם לא יהיו...

פורסם

אם את חובבת גם משחקים ישנים (ואני אניח שכן בעקבות השאלה על WORMS במדור אחר כאן), עדיף ללכת על ה32 ביט לדעתי. לא מעט אפליקציות ישנות יסרבו לעבוד או יעשו בעיות על 64 ביט.

אמנם תאבדי 0.5-0.8 ג'יגה זכרון, אבל עם 64 ביט הזכרון יהיה נגיש כולו אבל בנצילות נמוכה יותר (נידון לא מעט בפורום).

פורסם
  • מחבר

נכון, אני קונה גם משחקים פחות חדשים, ומשחקים זה כנראה הדבר הכי חשוב במחשב בשבילי. [רק בשביל זה הוא נקנה].

אז אני חושבת ש-32.

פורסם
  • מחבר

לפי התמונות ששמתי פה, אמרו לי שיש לי משהו מוזר כי:

ה-CPUZ מעבד מראה על 2000 במקום 3000, ושהמכפלה עומדת על 6 במקום 9.

זה נכון?

ושאני מפסידה ככה המון ביצועים.

פורסם

סטיקי פורום לוחות אם מעבדים וזכרונות

ש:

יש לי מעבד X במהירות X, אבל אני רואה ב CPU-Z שהמהיות והמכפלה משתנה או נמוכה ממה שהיא אמורה להיות, זה תקין?

ת:

במאמץ המכפלה והתדר יעלו חזרה למקורי, לטכנולוגיה שעושה את זה קוראים EIST והא מורידה מכפלה ובכך תדר כדי לחסוך בחום וחשמל. זה תקין לחלוטין.

אפשר לראות את התדר עולה חזרה אם מאמצים את המחשב. אפשר לעשות זאת עם תוכנות כמו ORTHOS ודומיו.

(יש רק הסתייגות אחת לעניין הזה, במידה ומחברים מעבד עם FSB גבוהה ממה שהלוח מסוגל לתמוך המהירות שלו תרד.)

תודה ל-barel.

פורסם

אם כבר לקנות מערת הפעלה אז רק 64 ביט לכל אלו שיש להם 4 GB ומעלה

בקשר למשחקים תמיד ניתן למצוא איזה פאטצ' שיתקן והמשחק יעבוד גם על ה64 BIT

פורסם

כל משחקי ה 32 ביט עובדים ב 64 ביט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים