עבור לתוכן

מה אני צריכה לעשות אם אני רוצה ויסטה?

Featured Replies

פורסם

אני לא מספק שיעורים בהבנת הנקרא.

• תגובות 51
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מחשב מעולה חבל לא לשים עליו ויסטה אני אישית משתמש בו ואני לא מבין למה כולם אומרים שהוא גרוע

מצד שני אני כן יכול להבין לכל אלו שאין להם מערכת חזקה אז אכן הויסטה היא מעצבנת ואיטית ומנצלת יותר מידי את המשאבים אז מומלץ מחשב טוב כדי להריץ את הויסטה

פורסם

אני לא מספק שיעורים בהבנת הנקרא.

או שתסביר את עצמך, או שתתיתן רפרנס קצת יותר מדוייק מ"בסטיקי".

מנהל פורום אמור להיות לעזר.

פורסם

שיהיה ברור, אין לך כוח לקרוא את המדריך המפורט ל64 ביט ואתה גם לא יודע מספיק בשביל להבין בעצמך למה לא כדאי להתקין מערכת 64 ביט על מחשב עם 2 גיגה זכרון או על 1 גיגה זכרון אבל אתה עדיין מרגיש חופשי לחלוטין לתת לאנשים עצות בנושא.

תוכנות שעובדות ב64 ביט צורכות 20-40% יותר זכרון מאשר תוכנות שרצות ב32 ביט. זה גורם לכך שמערכת עם 64 ביט תצרוך יותר זכרון מאשר המקבילות שלה ב32 ביט. לא רק זה אלא גם ויסטה 64 ביט מריצה כמה תוכנות גם בגרסת ה64 וגם בגרסת ה32 מה שמנצל עוד יותר זכרון. מעבר לזה, ויסטה 64 ביט תופסת מעל 20 ג'יגה בדיסק הקשיח לעומת 32 ביט שיושבת על כ8.

הסיבה היחידה להתקין מערכת 64 ביט היא כדי לנצל מעל 3-3.5 ג'יגה זכרון ולתת לתוכנות שתומכות ב64 ביט לעבוד עם יותר מ2 גיגה זכרון לכל תוכנה. ולכן אין שום סיבה להתקין אותה על 2 גיגה זכרון ואפילו פחות על 1 גיגה זכרון. כן, זה יעבוד אבל למערכת יהיה פחות זכרון זמין וגם היא לא תתמוך ב16 ביט. זה הפסד כפול על בדיוק אפס רווח.

מעבר לזה אני אגדיל ואומר שאם המערכת הפעלה מסוגלת לזהות 3.5 גיגה (ולא 3) מתוך ה4 גיגה המותקנים במצב 32 ביט גם אז אין סיבה להתקין 64 ביט כי ה500 מגה שיווספו ינוצלו על ידי ההפסדים שנוצרים ממעבר ל64 ביט.

פורסם

זה כל מה שביקשתי, תודה. להבא תכווין אנשים קצת יותר טוב (:

ואני דווקא הייתי צריך את התוספת ביצועי מעבד, ואיבוד הזכרון ממש לא היה קריטי לי.

פורסם
  • מחבר

אוקי, עכשיו כשהבנתי שהמחשב מתאים,

אשמח לדעת מה אני צריכה לעשות.

אשמח אם תסבירו לי במילים פשוטות, כי כתבתם לי פה בעמוד הראשון ולא כל כך הבנתי ואני לא מרגישה בנוח לשאול שוב פעם.

אז אשמח להסבר קצרצר.

אני פשוט לוקחת את המחשב ומבקשת שישימו לי ויסטה, זה הכל?

תודה :)

פורסם

או הולכת לחנות קונה את הויסטה ומביאה לבית להתקין לבד,

או שאת מבקשת מהם שיתקינו לך, ואל תשכחי לדרוש מהם את הדיסק ואת תעודת המקוריות (מדבקה עם הרישיון או האריזה המקורית של הויסטה עם הרישיון)

פורסם
  • מחבר

אוקי. כבר ביום ראשון אתחיל להתעסק בזה...

אני צריכה גם לקרוא מה ההבדל בין הגרסאות ;D

אם החלטתי לקנות לבד, האם ההתקנה היא מסובכת ואני צריכה להיות בעלת ידע או שזה רק לחיצות פשוטות?

תודה רבה.

פורסם

ההתקנה של וינדוס דיי אינטואיטיבית, אין שם שום דבר שאני יכול לחשוב עליו שמישהו עם אינטלגנציה ממוצעת יכול ליפול בו.

מישהו פתח אתמול ת'רד על ההבדלים בין גרסאות הויסטה, אל תשכחי לעבור עליו ולראות איזו מתאימה לך.

פורסם
  • מחבר

אודי, תודה רבה :)[br]פורסם בתאריך: 31.10.2008 בשעה 12:38:25

מהם בערך מחירי הויסטה כיום בשוק?

משום מה לא מצאתי מחירים באינטרנט. ואני רוצה לדעת פחות או יותר במה מדובר.

פורסם

אני הייתי מנסה להתקמבן על גרסאת OEM, זולה כמעט פי שתיים, אבל דיי אפור מבחינת החוקיות.

פורסם

טניה, את לא לומדת בטעות באיזה מוסד להשכלה גבוהה, נכון?

פורסם
  • מחבר

טניה, את לא לומדת בטעות באיזה מוסד להשכלה גבוהה, נכון?

לא, אבל בקרוב :P

ותודה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים