עבור לתוכן

לכל בעלי RADEON HD 4870\50... בקשר למהירות GPU

Featured Replies

פורסם

תמונה :

http://img145.imageshack.us/my.php?image=wtfig2.jpg

יש לי HD 4870 512M DDR5 GIGABYTE.

שימו לב למהירות השעונים שלי..הMemory Clock בסדר

וה - GPU CLOCK עומד על 500MHZ במקום 750(שימו לב למטע מראה את מהירות השעון הנוכחית.. ולמלה זה מה שהיה אמור להיות..) oO ורשום לי במאפיינים ובדרייברים שהכרטיס הוא RADEON HD 4800 SERIES

למה זה ככה? כרטיס פגום ? או שככה זה אצל כולם, ומשו מה הDX 10 לא עובד לי...

והביצועים של הכרטיס הם לא מה שציפיתי... משהו מוזר... אני משחק על 1680X1050 על הגדרות הכי גבוהות ב FC2 על DX9.

אם אני שם DX10 המשחק זז מעל 40 FPS אבל הוא כזה משנה מהירות כל כמה שניות... אמממ... כאילו הוא טוען משהו כל כמה שניות...oO

ואם אני שם במשחק פילטרים אז הכל ניהיה מרובע מוזר כזה... ונגיד המשחק GRID פעל אצל אחי על הגדרות הכי גבוהות על 8800GT + AA X16QCXA משהו כזה..

ואצלי זה רק עד X8 LEVEL + המשחק כולו תקוע...

זאת יכולה להיות בעיה בVISTA 64 ? כרטיס פגום ? אשמח לעזרה...

ודרייברים הכי חדשים.. 8.10

אם יש אנשים שיש להם את הכרטיס HD4870 בדגם זה אני אשמח לדבר איתכם באייסי... יש לי כמה שאלות.:

256323643

מפרט מחשב מלא:

Intel core 2 Dou 8400 3Ghz + Zalman 9500

4X 1GB DDR2 800MHZ

סך הכל 4 GB

GigaByte GA-P35-S3G Socket 775

GigaByte Radeon HD 4870 512MB DDR5

Thermaltake 600Watt 140mm fan 20+4 pin

פורסם

מה שאני לא מבין זה איך הטמפרטורה אצלך כל כך נמוכה? 41 מעלות על 40% מאוורר?

הוא עומד על 500 כדי להוריד צריכת חשמל וחום.

זה נקרא POWERPLAY וזה תקין לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

מה שאני לא מבין זה איך הטמפרטורה אצלך כל כך נמוכה? 41 מעלות על 40% מאוורר?

הוא עומד על 500 כדי להוריד צריכת חשמל וחום.

זה נקרא POWERPLAY וזה תקין לחלוטין.

הטמפרטורה כזאת ביגלל שקר בבית...

אני לא מזיז את מהירות המאוורר מ40%... ולפני כחודש כשהיה יותר חם הוא היה על 49-51C במנוחה...

בFC2 וCRYSIS על הגדרות הכי גבוהות מתחמם עד 52-60...

יש לי מסך Sumsung 22" SM 2253LW ואני פשוט לא יכול להפעיל DX10 בFC2 ופילטרים בשום משחק...ולפעמים יש לי צניחות FPS פתאומיות במשחקים לדוגמה בCOD4 שיורד הFPS ל7-9... אני ואחי מתקינים משחקים מאותו הדיסק... רוב המשחקים מקוריים... וכמו שאמרתי אצלו על 8800GT לפעמים פעל באותה רמה שלי המשחק עובד ואצלו המחשב יחסית ישן שניקנה ליפני כ-8 חודשים... ואצלו יש הרבה סוגים מוזרים של פילטרים כמו X16QACX וכל מיני כאלה ואצלי בלחץ X8 LEVEL ולא יותר...

פורסם

כשהכרטיס במצב שיוט בשולחן העבודה הוא מוריד שעונים כדיי לחסוך באנרגיה... משהו נורמאלי לחלוטין

כל כך רוצה AA? אתה יכול לקבוע דרך הדרייבר עד 24XAA

פורסם
  • מחבר

כשהכרטיס במצב שיוט בשולחן העבודה הוא מוריד שעונים כדיי לחסוך באנרגיה... משהו נורמאלי לחלוטין

כל כך רוצה AA? אתה יכול לקבוע דרך הדרייבר עד 24XAA

לא עניין של AA... אם אני שם אותו כל המשחקים יורדים לי לאיזה 7 FPS

פורסם

בקשר לבעיה ב-FC2 זו בעיה ידועה שקיימת בכל הכרטיסים של ATI או לפחות בסדרת ה-4800. מקווה שATI יסדרו אותה בקרוב...

ממה ששחקתי ב-FC2 ב-DX10 ורזולוצייה כמו שלך, AAX4 היה לי FPS ממוצע בסביסות 40+(הכל על VHIGHH +OPTIMAL)..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים