עבור לתוכן

משחקים לקיץ...

Featured Replies

פורסם

יש לי כבר רשימה חלקית, שכוללת את סאגת הwastelands, הלא היא wastelands+fallout1&2, פליינסקייפ (אני יותר אוהב את פולאאוט, אבל רק בקצת. פליינסקייפ הוא בהחלט מהמשחקים המדהימים שהיתה לי הזכות לסיים), מורווינד (סוף סוף אני אוכל לסיים כמכשף, וגם לשחק בטריביונל ובלאדמון), ואולי הגות'יקים(עוד לא שיחקתי).

אכן, אין באלדורס גייט ברשימה. אני אמנם מעריץ ענק, אבל אני חושב שכבר טחנתי את כל הסדרה, מכל כיוון אפשרי...

אז אני מחפש המלצות למשחקי תפקידים נוספים מהסוג הזה - עמוקים, חכמים, ארוכים, מסובכים, ומספקים - כלומר לא דיאבלו ודאנג'ן סיג'.

תודה מראש

פורסם

lionheart יוצא בקרוב... אמור להיות משהו עצבני. זה ממש fallout בימי הביניים עם קסמים...!

פורסם
  • מחבר

lionheart יוצא בקרוב... אמור להיות משהו עצבני. זה ממש fallout בימי הביניים עם קסמים...!

כמה זה בקרוב? יש תאריך?

אני מקווה שריפבליק יחזיק אותי ליותר משבוע

פורסם

כמה זה בקרוב? יש תאריך?

אני מקווה שריפבליק יחזיק אותי ליותר משבוע

עם המשחק יהיה כמו שמבטיחים שהוא יהיה אז הוא יחזיק אותך להרבה יותר משבוע.. לפי ההייפ שיש סביבו הוא הולך להיות אחד המשחקים היפים והמקוריים הכל הזמנים... :P

פורסם

מה זה רפבליק?

lionheart יוצא משהו כמו עוד חודש. רוצה פרטים עליו? כנס לinterplay.

פורסם

כן Republic

אמור להיוצ משחק ענק.

פורסם

או שהוא לא יהיה

מה שבטוח הוא שהוא יהיה חדשני

אבל גם הסימס היה "חדשני" כך שלא הייתי מפתח יותר מדי ציפיות

פורסם

לגבי wastelands, איפה אפשר להשיג אותו?

פורסם

חבילת ההרחבה של Neverwinter Nights יצאה, אומרים שהיא מעולה, לא כמו המשחק המלא...

במידה והוא ישעמם לך, חפש שניים שלושה חברים ושחקו ביחד. במידה ויש אינטרנט מהיר.

Icewind Dale 2, אם לא ניסית, אני אומר שזה משחק טוב ומהנה, ויש בו המון רול פליי, לא רק האק אן סלאש. וגם אתה בונה לבד את כל החבורה, ככה שזה שולט.

Gothic 2, המון אוהבים אותו, לי עוד לא היה העונג לנסות.

וזה כל מה שעולה לי לראש....

תהנה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים